Zobaczymy jutrowatpie
reklama
Agnes4312
Moderator
Ja kupuje testy za 2,99 zł więc razy 5 to niecałe 15 zł, a beta u mnie najtaniej za 35 zł do tego na wynik czeka się kilka godzin a na teście odpowiedź jest za 5 minza te 5 testów juz dawno byś zrobiła bete
S
Szka
Gość
nie każdy ma okazję kupić test za 3zl i często się zdarza, że testy kłamią. Koleżance wychodziła blada kreska dosłownie cień cienia a okazało się że to 3 miesiąc, wcześniej testy negatywne. Przy drugiej ciąży testy wychodziły negatywne i jakoś tydzień po testach poroniła. Więc każdy kij ma dwa końce. Pomijam fakt, że testy wrzucone są negatywne według mnie, jeden negatywny a drugi zalany.Ja kupuje testy za 2,99 zł więc razy 5 to niecałe 15 zł, a beta u mnie najtaniej za 35 zł do tego na wynik czeka się kilka godzin a na teście odpowiedź jest za 5 min
dziś znów zrobiłam test dla pewności i jest mocniejsza…Hmm piszesz, że przed miesiączką, to ile trwa twoja faza lutealna bo ta jest stała i powinna trwać po między 10 a 16 dni?
Generalnie jeżeli masz dobrze wyliczoną owulację i nawet tą 16 dniową fazę to i tak zdecydowanie test powinien już pokazać dwie mocne krechy. Także raczej nic z tego, no chyba że jednak coś tu jest inaczej z cyklem
Załączniki
dziś już mocniej widać i w telefonieNegatywny aż
Załączniki
Nie wiem może nie mam owulacji w samym środku cyklu w dwóch poprzednich ciążach tez pozno testy były mocno czerwonedziś znów zrobiłam test dla pewności i jest mocniejsza…
Karola270984
Fanka BB :)
nic nie zobaczy jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży tak samo miałam ostatnia miesiączkę. Za tydzień mam lekarza i sam mówił ze może jeszcze nie być widać, Bierz kwas foliowy i umów się na wizyteMoja ostatnia miesiączka była 31.01 czyli jeśli była by ciąża to 4tudzien i 3 dzień to już coś tam może by zobaczył
S
Szka
Gość
niech idzie i się przekonanic nie zobaczy jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży tak samo miałam ostatnia miesiączkę. Za tydzień mam lekarza i sam mówił ze może jeszcze nie być widać, Bierz kwas foliowy i umów się na wizyte
nie każdy ma okazję kupić test za 3zl i często się zdarza, że testy kłamią. Koleżance wychodziła blada kreska dosłownie cień cienia a okazało się że to 3 miesiąc, wcześniej testy negatywne. Przy drugiej ciąży testy wychodziły negatywne i jakoś tydzień po testach poroniła. Więc każdy kij ma dwa końce. Pomijam fakt, że testy wrzucone są negatywne według mnie, jeden negatywny a drugi zalany.
reklama
Rzeczywiście,zrobiłam betę poziom hcg to 97,40niech idzie i się przekona