tutaj nie chodzi ile dni to jest po stosunku ,bo faktycznie aby pojawiła się kreska na teście jest czas mniej więcej do 12 dni po owulacji , Ty nie wiesz kiedy ja miałaś więc automatycznie nie wiadomo kiedy miał być okres , jednak skoro 5 dni temu był cień na teście to nie ma możliwości aby w tym momencie dalej był cień , beta na początku ciąży bardzo szybko rośnie . Uwierz mi , przeżyłam 2 biochemy i przy obu kreski nie ciemniały prawidłowo ,jednak u mnie było tak wyszedł cień , na następny dzień mocniejszy , na kolejny znowu trochę ciemniejszy ale nie dużo i później 2-3 dni stały w miejscu po czym zaczęły jaśnieć . W obecnej , zdrowej ciąży test z dnia na dzień był dużo ciemniejszy . Przede wszystkim nie porównuje się wybarwienia testów na różnych formach , ale i tak po 5 dniach powinna być już duża różnica , jakby to było na następny dzień to co innego , nie po tylu dniach . Z drugiej strony jeżeli miałabyś biochem to już nie powinny wychodzić kreski raczej , bo patrząc na tamta kreska beta był raczej niska , dlatego jest to dość niepokojące . Przez te 5 dni nie sprawdzałaś testami ? Kiedy masz nic wyniki krwi ?