reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cień cienia na teście ciążowym?

Naprawdę? Słyszałam same dobre opinie :o Ale dobrze wiedzieć! To jakie polecasz??
Dużo dziewczyn pisało tutaj i ogólnie mnie również okłamał, pink też przekłamuje, Nie wiem co ci polecić wszystko na jedno kopyto😀 ja kupiłam teraz dr max zwykły płytkowy i nie okłamał ☺️ jeśli jesteś w ciąży to wyjdzie kreseczka. Ale te facelkowe ponoć wychodzą bardzooo często blado różowe😐

reklama
Dużo dziewczyn pisało tutaj i ogólnie mnie również okłamał, pink też przekłamuje, Nie wiem co ci polecić wszystko na jedno kopyto😀 ja kupiłam teraz dr max zwykły płytkowy i nie okłamał ☺️ jeśli jesteś w ciąży to wyjdzie kreseczka. Ale te facelkowe ponoć wychodzą bardzooo często blado różowe😐
Może kupię w aptece. Tam coś na pewno polecą 😄 Szczerze mówiąc, kilka razy już robiłam facelle (płytkowe i strumieniowe) i jeszcze mnie nie okłamał. W sensie jak ciąży nie było, to była czysta biel i tyle.
Że pink przekłamany, to wiem, bo już nie raz mnie oszukał 🤨
Dr max Cię nie okłamał w tym pozytywnym znaczeniu? 😊

Może kupię w aptece. Tam coś na pewno polecą 😄 Szczerze mówiąc, kilka razy już robiłam facelle (płytkowe i strumieniowe) i jeszcze mnie nie okłamał. W sensie jak ciąży nie było, to była czysta biel i tyle.
Że pink przekłamany, to wiem, bo już nie raz mnie oszukał 🤨
Dr max Cię nie okłamał w tym pozytywnym znaczeniu? 😊
Nie nie po prostu nie byłam w ciąży i nie wyszła żadna fałszywa kreska czy cień bo z innych aptek inne testy wychodziły mi fałszywie pozytywne. Ja dopiero będę testować za 3 tyg ☺️ to może jak cię nie oszukał spproboj facelka😘

Nie nie po prostu nie byłam w ciąży i nie wyszła żadna fałszywa kreska czy cień bo z innych aptek inne testy wychodziły mi fałszywie pozytywne. Ja dopiero będę testować za 3 tyg ☺️ to może jak cię nie oszukał spproboj facelka😘
Aaa, no chyba że tak ☺️ To trzymam kciuki również za Ciebie 🥰
Spróbuję facelle i zobaczymy 😁

Do góry