reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cień cienia klasycznie:)

ina1290

Początkująca w BB
Dziewczyny proszę napiszcie mi czy widzicie tutaj kreski czy to po prostu ja mam zwidy.. okres spóźnia mi się 3 dzień natomiast testy wcześniej wychodziły czyste. Niestety nie mam jak się wyrwać na betę dlatego też proszę Was o rzucenie okiem. Z góry dziękuję 🥰🌸

Załączniki

• IMG_2989.jpeg
    IMG_2989.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 684
  • IMG_2990.jpeg
    IMG_2990.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 294
  • IMG_2987.jpeg
    IMG_2987.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 291
reklama
Mogła Ci się owulacja przesunąć po prostu.
Ogólnie testy wyglądają na pozytywne, kreski widać gołym okiem, nic nie trzeba się doszukiwać.

Dziewczyny proszę napiszcie mi czy widzicie tutaj kreski czy to po prostu ja mam zwidy.. okres spóźnia mi się 3 dzień natomiast testy wcześniej wychodziły czyste. Niestety nie mam jak się wyrwać na betę dlatego też proszę Was o rzucenie okiem. Z góry dziękuję 🥰🌸
Coś tam świeci:) może owulacja się trochę przesunęła i dlatego mimo tylu dni po spodz. Miesiączce jest taki cień. Powtórz jutro lub w poniedziałek testy:) i ,gdy tylko będziesz miała możliwość to leć na betę. Trzymam kciuki:)

Widać :) mój cień cienia właśnie ma drzemkę obok mnie

reklama
Okej dziewczyny dziękuję za odpowiedzi, dostałam krwawienia takiego jak na miesiączkę, może bardziej skąpą ale jednak krwawienie. Z ciekawości zrobiłam kolejne testy które nadal wyszły pozytywne, wiadomo nie super mocne krechy bardziej jak na zdj wyżej ale jednak pozytywne. Czy to biochem? Czy testy nie powinny podczas krwawienia wyjść już negatywne?

Do góry