Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko będzie okej ale najlepiej oznacz betę i powtórz po 48hTak. Test pozytywny. Śluz beżowy
Załączam Zdjęcia testów
Właśnie zamierzam też jutro ten progesteron zbadaćGratulacje, ja mogę jeszcze doradzić żeby po za betą progesteron zbadać i udać się na wcześniejszą kontrolę do ginka
Mam bardzo obolałe piersi I powiększone strasznie poza tym jestem zmęczona. Miałam ciągnięcie brzucha ale to 3 dni temu i raz tydzień temuJakieś objawy, bol brzucha piersi ?
No jak 20 Ci takie wychodzą to ciąża . Plamienia się zdarzają nie koniecznie to coś złego. Zrob sobie jutro betę i powtórz po 48h zobaczysz przyrost. Jeśli przyrost będzie prawidłowy to do ginekologa za ok 3 tyg. Trzymam kciukiZałączam Zdjęcia testów
Nie każda. Ja miałam dwie kreski na teście a wynik bety, i to pozytywne krewskk na dwóch różnych testach.Nie jestem lekarzem, ale każda, nawet blada kreska oznacza ciążę. Tak jak ktoś napisał wyżej - plamienie może było związane z zagnieżdżaniem. Najlepiej zrobić betę. Koszt mniej niż 40 złotych.
Trzymam kciuki!
A wynik bety ujemny*Nie każda. Ja miałam dwie kreski na teście a wynik bety, i to pozytywne krewskk na dwóch różnych testach.