reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
ja tez sie zapisalam szyszunia a na bezpiecznego malucha tez sie zpaisalas? 9.10 we Wro :-)
jasne! :-)
na ********(.pl) w zakładce konferencje jest w ten piątek 27.09 konferencja w Wawie,
wg opisu tematów bardzo ciekawe, sa miejsca, zapisalam sie przed chwila
oregano - dostałam potwierdzenie do Legionowa z mamawie, także Ty już pewnie też masz potwierdzone
oregano - dostałam potwierdzenie do Legionowa z mamawie, także Ty już pewnie też masz potwierdzone
Ostatnia edycja:
MamUśKaaa88
a na mama wie też można iść z osobą towarzyszącą?
Pieknaszyszunia
raczej wszedzie mozna z kims, tym bardziej ze ciezarna wtedy czuje sie bezpieczniej;-)
na ********(.pl) w zakładce konferencje jest w ten piątek 27.09 konferencja w Wawie,
też dostałam, przyszło późno wieczorem. Tę konferencje w ten piątek już sobie odpuszczę. Musiałabym jechać sama 2 autobusami, a ja odkąd jestem w ciąży nie lubię tłoku... wszędzie mnie mąż wozi
reklama
ja póki co swój krem BB odstawiam na półeczkę:
Sroka o.... czyli zapiski podwojonej: BB krem nie dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią?
Sroka o.... czyli zapiski podwojonej: BB krem nie dla kobiet w ciąży i matek karmiących piersią?