reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

kilkolek sa przeceny czesto. zreszta nie duzo wiecej jak w tych sklepach specjalnych. A u nas w Zarze ceny sa ok, wiec jakby pieszczoszka cos znalazla to moglam u nas kupic i wyslac, zawsze taniej.

reklama
wlasnie przed chwila ogladalam ubranka w zarze i najzwylejsza sukieneczka, ktora ciezko nazwac "okazyjna" kosztuje 120zł. U nas zara to drogi sklep moim zdaniem. Ja bym szukała nie w sklepach z ubrankami do chrztu tylko w zwyklych sklepach dzieciecych, nie markowych.
U mnie raz na kwartał sa takie fajne kiermasze ubranek hurtownia wynajmuje sale w jedenj ze szkol i na wszelkie okazje tam chlopakow zaopatruje. Zuzi tez juz pare rzeczy kupilam tam A są to rzez takie na wiele okazji.

dla pieszczoszki to ta, bo różowa :-D
1012580620_1_1_4.jpg

też ZARA SUKIENKA W PASKI - Kolekcja - MINI (0-9 miesięcy) - Dzieci - ZARA Poland

osobiście też bym szukała w Zarze albo H&M

no sporo sporo, ale ja sama mam słabość do Zary i chyba wolałabym dać 120zł i moze jeszcze gdzieś zalozyc niz 80zł za jakieś tiule, falbany i inne tandety, ale to oczywiscie tylko moje skromne zdanie ;-)

no racja moim zdaniem taka zwykla bawełniana sukieneczka nie jest warta takiej kasy.
W sklepach całe komplety do chrztu były po 80zł(sukienka,czapeczka ,buciki ) z tym,ze rozmiaru nie mieli małego.

Mailen :)

reklama
pieszczoszka a czy to musi byc firmowa sukienka ? albo taka typowo do chrztu?
my Iwie kupilismy do chrztu rozowa sukienke z dodatkami bieli i dalismy cos okolo 50zl , gdyby nie to ze potem bylo za zimno zeby ja ubrala to ponosilaby ja jeszcze na inne okazje.
moim zdaniem szkoda wydawac 120zl czy nawet 80zl i ubrac w to ubranko tylko raz swoje dziecko
Sukienka bawełniana - bezrękawnik r.68-74 (2327753177) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to tak np.
a swoja droga tak sobie mysle ze my mielismy 2 sukienki i druga byla cala kremowa i jakbys chcial to moge ci ja porzyczyc.oczywiscie pod warunkiem ze odzyskam ja spowrotem:-p

Ostatnia edycja:
Do góry