reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no bo te zdjecia na internecie wszystkie takie jakies dziwne. Mój wozek na internecie mi sie nie podoba a na zywo śliczny jest
Mailen
Fanka BB :)
a ja mam na odwrót, w internecie mi się podobaja a na żywo zawsze coś jest nie tak, ostatnio byłam na etapie też wózka Maxi cosi Mura 4, ale jak go zobaczylam na zywo to wydal mi się faktycznie strasznie duży, tak jak to ktoraś tu wlasnie pisala. Znowu przejechalismy sie Quinny Speedi i super wygodny i ładny (szczególnie w wersji z gondolą) bo już spacerowka ma swoje minusy niestety...z wyglądu kosmiczna i brak mozliwości przełożenia siedziska, zamontowane tylko przodem do kierunku jazdy, więc przy mniejszym dziecku czy wietrze to jednak jego wada! ale znowu cena też do nas przemawia, bo nowy można kupić w cenie uzywanej Mury 4....dość mam już oglądania tych wózkow!!!!! tym bardziej ze tak sobie ostatnio pomyslalam, ze tak się wczuwamy wybieramy, a i tak za rok bedzie kolejne poszukiwanie, na kolejne wakacje pewnie będziemy szukac jakiegos lżejszego wózka- parasolki.
gia
Gia juz wrzucalam kiedys, ale wrzuce raz jeszcze
Buy your Maxi Cosi Mura 3 Inc Pack 6 Atlantic Slice reviews from Kiddicare Sale Items | Online baby shop | Nursery Equipment
ten model z miekka gondola i w tym kolorze.
Fotelik chce kupic tej samej firmy.
Rzeczywiście gondola wydaje się być spora, ale za to spacerówka lekka i zwinna . Kolorystycznie spacerówka też jakoś bardziej mi pasuje, ale być może to tylko kwestia zdjęć i gondola jest równie fajna;-).
Tez planuję fotelik maxi cosi.
she_84
ja wczoraj kupilam kilka rzeczy dla maluszka, miedzy innymi pampersy, plyn do kapieli, sudocrem, wieszaki na male ubranka, recznik kapielowy...
podobaje mi sie naklejki i obrazki, ktore pokazalyscie, dodalam sobie do obserwowanych aukcji i chyba na ktores sie skusze
wlasnie zorientowalam sie ze czas sie zaopatrzyc w wkladki laktacyjne bo cos mi sie mokro w staniku zrobilo. wczesniej mialam tak tylko raz i takie dwie kropeczki mokre a teraz juz znacznie wiecej. chyba kupie w lidlu te o oktorych pisalyscie
podobaje mi sie naklejki i obrazki, ktore pokazalyscie, dodalam sobie do obserwowanych aukcji i chyba na ktores sie skusze
wlasnie zorientowalam sie ze czas sie zaopatrzyc w wkladki laktacyjne bo cos mi sie mokro w staniku zrobilo. wczesniej mialam tak tylko raz i takie dwie kropeczki mokre a teraz juz znacznie wiecej. chyba kupie w lidlu te o oktorych pisalyscie
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
reklama
she_84
she_84 na ktore pampersy sie zdecydowałas i jaki plyn do kapieli kupiłas?
kupilam na poczatek jedna paczke papmpers premium care newborn i 2 paczki premium care midi w tej aptece po 39,99 wiec wydaje mi sie ze nie duzo:
• pampers premium care • Portal Dbam o Zdrowie doz.pl
do kapieli johnson's baby 3w1 lagodny plyn do mycia ciala i wlosow, w rossmanie byl w promocji po 13,99 i polozna polecala na szkole rodzenia. wiem ze dziewczyny pisaly ze moze uczulac ale mam nadzieje ze moj maly nie bedzie wybredny jesli cos sie bedzie dzialo to mam kilka probek innych produktow wiec ja zuzyje ten a dla maluszka bedziemy szukac innych
Podziel się: