reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Naklejki i obrazki fajnie. Tyle że mi kupować nie wolno :-D. Mąż mi kupił farby i specjalne kredki i mam tworzyć, tyle że nie mam natchnienia.
Ja mam 4 opakowania różnych pieluch i będe testować. Zobaczymy które nam najbardziej podpasują, mam nadzieję że najtańsze ;-).

reklama
Ja chyba tez zakupie te Pampers premium care i dada premium care bo ponoć sa bardzo porownywalne.Wypróbuje. Na samym poczatku do szpitala i w domu bede uzywac tylko pampersow a pozniej bede probowac na ta dade przejsc bo sa tansze. Zobaczymy jak sie beda sprawdzac w uzywaniu

she_84 ​na ktore pampersy sie zdecydowałas i jaki plyn do kapieli kupiłas?

Ja zakupiłam dwa opakowania PIELUCHY pieluszki PAMPERS newborn 2-5 kg 43 szt (2219609242) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., a teraz czytam o tych premium care i trochę żałuję, ale za późno, kurier właśnie jedzie.

Śliczne ubranka, ja tylko przeglądam allegro :)

Paulinka super zakupy. Ja pieluch jeszcze nie mam. Ale planuję w przyszłym miesiącu "bociankowe" i na pewno jakieś pieluchy dostaniemy więc dopiero wtedy ewentualnie coś dokupię.

fotelik i kurteczka

P1350806.jpgP1350809.JPG

Świetny fotelik:) Ja muszę zadzwonić do Tako i zapytać jakie adeptery są do wózka, który wybrałam:) Bo ten ich to mi się wcale nie podoba:) Najlepszy podobno maxi cosi, ale mi się podoba taki espirio neo 239 zł.jpeg

reklama
Do góry