reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszczoszka spacerówka normalna -przyzwyczaisz się ,a na roczek kupisz lekką spacerówkę bo Laura już wtedy spora będzie ja pewnie na 2 latka dopiero;-)Paulinka liczę na foty małego w tych wdziankach:-D.A krzesełka ful-wypas tylko nie na mą kieszeń:no::-(ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:tak:

reklama
Ogólnie to te krzesełka od poczatku tzn od urodzenia dzidzi byłyby w użyciu ta funkcja całkowitego rozłożenia regulacja wysokości i te inne bajery SUPER:-D

byłam w tesco puzzli nie kupiłam bo nie było:( pampersy też kupiłam:tak:
pieszczoszka to nasza spacerówka zdjęcia z neta bo mały jeszcze nie ma fotki we własnej bo dzisiaj pierwszy raz nią wyjechaliśmy:) indeks.jpg

w tesco kupiłam mu też czapeczkę ni mogłam się powstrzymać:):) jak Oliśkowi ją ubrałam to w lustrze patrzył jak zaczarowany i uśmiech od ucha do ucha:-D

2012-11-15 17.45.31.jpg2012-11-15 17.44.58.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Pieszczoszka, spacerówka całkiem ok, nie wiem co Ci nie pasuje. My jeszcze nie kupilismy spacerówki, bo Ninia mieści sie w gondoli i chcę przejeździć zimę, a kupujemy z navingtona na naszą ramęl Jest duża i solidna no i można ją mocować i przodem i tyłem.

co do maty-puzzli to ja tez bym chciala kupic i nawet bylam dzisiaj w tesco ale byly tylko disneya, firmy trefl za 46zl paczka wiec chyba troche za duzo. zobacze jeszcze w innych tescach moze znajde tansze :)
krzeselka peg perego tez mi sie podobaja i mozna kupic na allegro uzywane ale nie ma ich za duzo

reklama
suse super dywany i krzesełko i przestrzeń w mieszkaniu:-)

martusia czapa rewelacja ,ja uwielbiam wszystkie z uszkami.(wózek tez wyglada po ludzku w przeciwienstwie do mojego)

Olisia Twoja spacerówka najbardziej mi sie podoba! Szkoda ze wczesniej tego wozka nie widziałam kupiła bym sobie wlasnie taki i kolor tez mi sie podoba strasznie!! i na dodatek cenowo nowy kosztuje tyle co mój ;/

Do góry