no ja mam niedobre doswiadczenia z akrylowymi swetrami (wlasnymi) - pocilam sie jak prosie juz po godzinie (choc ja z tych niepotliwych, nawet w saunie) a po pierwszym praniu byly juz cale w bobach Ladnie wygladaly, mile w dotyku ale nosic to sie tego nie dalo i od tej pory omijam szerokim lukiem. Mam nadzieje, ze te Wasze ciuszki okaza sie lepsze :-)
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
annte rewelacyjny kojec !!!!! sama musze taki kiedyś kupić dla Laury .
Czy ktos moglby sie wypowiedziec na temat elektrycznych aspiratorow do noska.Moja Lula ma 3 raz katar w przeciagu 2 m-cy.Mamy taki klasyczny odciagacz do nosa typu frida.Moja mala ma juz awersje na sam widok glutowniczki.Chcialam przyspieszyc cala akcje odciagania glutkow i zakupic cos elektrycznego.Na allego widzialam juz takie za 50 pare zl.
Ja wypożyczyłam od siostry coś takiego:
KATAREK ze szczoteczką ODCIĄGACZ KATARU DLA DZIECI (2743733179) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podłącza się do odkurzacza. Użyłam na razie raz ale moim zdaniem dużo lepszy od fridy. No i Ula jakoś lepiej go zniosła.
KATAREK ze szczoteczką ODCIĄGACZ KATARU DLA DZIECI (2743733179) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podłącza się do odkurzacza. Użyłam na razie raz ale moim zdaniem dużo lepszy od fridy. No i Ula jakoś lepiej go zniosła.
reklama
Podziel się: