reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
pieszczoszko super zakupy!

W czym Wasze dzieci teraz 'chodza' a spacery?

A ja kupilam kurtke wczoraj Mothercare Floral Padded Coat With Hood co sadzicie? Stwierdzam, ze nic nie bedzie do niej pasowalo oprocz jeansow, nie mowiac juz o czapkach... chyba oddam.
A w tej jestem zakochana wprost, ale ciensza jest i obawiam sie zeby Mii bylo cieplo.. Mothercare Quilted Duffle Coat

To nie biale tylko kremowe, bezyk ;-)
JA jestem w niej zakochana ale ta czerwona jest bardzo ciepla a tamta taka bardziej jesienna chyba... no i waham sie. Choc wiem, ze czerwona oddam bo mam np. spodnie panterkowe i nijak do tej czerwonej ;-)

reklama
Ja tez lubie;) No pomijajac dnie czy noce gdzie wieje, ze szyby chce powybijac (tak jak wczoraj). Jeszcze kwestia, ze leje codziennie lub co drugi dzien. Juz nie wiem co wole..
A za tydzien do PL lecimy wiec zamowcie ladna pogode!

Ostatnia edycja:
Do góry