reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Pieszcoszka na pewno nie taki sam bo to chyba jakaś nowość z Chin lub jakiej Tajlandii:eek:.Ona jest sama z dwójką dzieci i chciała chodzik by chwilę odsapnąć od małego bo nosić jest co:tak:.Kupiła inny w sklepie za 120 .Te chodziki bardzo podobnie wyglądają:tak:.A ja jej mówiłam co by tego nie kupowała ale jej pieniądze jej decyzja.Ja mam coś takiego jak mi Amelka będzie chciała chodzić FISHER PRICE WÓZEK DLA LALEK CHODZIK PCHACZ M9523 (2691024258) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Pieszczoszka teraz rozumiem:-).Tak zabawki Fisher Price raczej są udane ,a ten wózeczek bardzo stabilny ja odkupiłam w super stanie jak nówka .Według mnie dla dziewczynki warto ,a sa jeszcze z fishera takie jeździki pchacze ja kupiłam hipcia dla wnuczka :tak:

ja mam jeszcze takiego pchacza i tez jest super. kupilismy go ja corka miala 6 mcy i najpier zdejmowalismy jej panel i tylko nim sie pawila a potem juz calym pchaczem.

a jesli ktos chcialby odkupic taki pchacz (ten wozek ) to chetnie odsprzedam:-p

dziewczyny, pisalyscie na glownym ze macie lub zamierzacie kupic kojec dla dziecka. mozecie mi jakies polecic bo ja wlasnie planuje kupic. wogole to przeraza mnie to jak moj Maly zacznie raczkowac bo nasz domek wogole nie jest przystosowany do takiego maluszka i duzo rzeczy musze zmienic/dokupic. m.in caly dol jest w kafelkach i nie wyobrazam sobie tam raczkujacego dziecka. musze jakis dywan zakupic i kojec wlasnie. a poza tym to juz mam schize jakas i 2 razy mi sie snilo ze Stas spadl ze schodow :(

she ale nie każde dziecko bedzie raczkowac.. ;-) mojej znajomej synek sie nie kwapił a teraz juz próbuje wstawac ;-)a co do kojca to hmmm ja mam łozeczko turystyczne z firmy Baby desing ladne ,kolorowe łatwe w obsłudze ...wiem ze kojce tez maja takze warto sie na allegro rozejrzec czy na innych stronach ...no i pytanie ile pieniazkow chcesz przeznaczyc ;-)BABY DESIGN - W domu - PLAY

natalka, ja to widze ze moj chyba bedzie raczkujacy bo juz sie bardzo do tego przymierza :) myslalam o takim drewnianym kojcu, jakby ogrodzeniu :) i planuje wydac tak 200-300zl. chcialabym mniej jakby sie dalo i patrzylam nawet za czyms uzywanym ale za bardzo nie ma

reklama
Do góry