reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

she chciałabym to widziec jak oni wygladaja w maluchu, a na dodatek gdyby nasi panowie siedzieli tam razem hahahah niezapomniany widok. Takie sa uroki wysokich ludzi :-D:-D:-D

reklama
As bardzo fajne :-):tak::-D.No cóż mam używane chicco mamma .Brak pasów tzn otwory są ale ich nie ma zakupiłam takie uniwersalne pasy

a ja mam takie Krzesełko do karmienia Bambi Baby Design+wkładka. (2690858135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
troszke starszy model, bez wzorków. Kuba je dostał na chrzciny i od tamtej por nam sluży i jeszcez dziekco sąsiadki w nim pół roku przesiedziało. Teraz co prawda juz tapicerka była mocno zdezelowana ale okazało się, zę mozna dokupić samą tapicerkę i jest jak nówka. Najbardziej mi sie w nim podoba, ze jest wkładka i regulacja oparcia wiec Zuza juz od jakiegos czasu towarzyszy mi w nim w kuchni mimo, ze do siedzenia jej jeszcze daleko, a tak ma wygodnie jak w bujaczku.

reklama
w naszym przypadku tego typu krzesełka odpadają ,bo dla mnie szkoda kasy na kilka miesięcy ;-)i bezużytecznego sprzętu zawalającego kąty.:-p
W krzesełku rozkładanym (stolik + krzesełko) dziecko posiedzi spokojnie kilka lat .Najpierw będzie do karmienia ,a jak przyjdzie czas na kącik zabaw będzie stolikiem z krzesełkiem i w ten sposób kącik zabaw gotowy ,bez zbędnego wydawania pieniędzy i zagracania mieszkania.;-):-):-)

Do góry