reklama
właśnie zakupiłam takie krzesełko dla Karolinki
Krzesełko Caretero Primus - instrukcja montażu i regulacji - YouTube
Krzesełko Caretero Primus - instrukcja montażu i regulacji - YouTube
bea28
Fanka BB :)
As ale bajer
)), drogie takie cudo??? U nas niestety takie odpadaja bo R jest stolarzem i upiera sie na wszystko z drewna i wlasnej roboty... ale krzesleko jest super
bea cena taka jak i wyrób .na allegro są po 279 zł z przesyłką gratis ;-)
HIT caretero primus KRZESEŁKO / STOLIK 6 kolorów (2684924236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja też zawsze miałam dla dzieci z drewna ,ale między tymi z drewna ,które miałam ,a tym jest niewielka różnica w funkcjonalności.Tam byl stolik i krzesełko i tu również taki sam zestaw. Tyle ,że ten zestaw jest leciutki i z pasami :-):-)
HIT caretero primus KRZESEŁKO / STOLIK 6 kolorów (2684924236) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja też zawsze miałam dla dzieci z drewna ,ale między tymi z drewna ,które miałam ,a tym jest niewielka różnica w funkcjonalności.Tam byl stolik i krzesełko i tu również taki sam zestaw. Tyle ,że ten zestaw jest leciutki i z pasami :-):-)
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja juz kiedys je oglądałam na allegro ale S od razu powiedział,że odpada bo jest kosmiczne
wiec wybrałam inne.. teraz czekam na przypływ gotówki i kupię takie
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2682236394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2682236394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja kupie albo takie Delti Krzesełko do karmienia OVO marka x-lander (2681644148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo takie MOCNE KRZESEŁKA KUBUŚ ULTRA AŻ 4 KOLORY +2 TACKI (2707674843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. okaze sie przy ostatecznym zakupie,no chyba ze chrzestna kupi Oli bo cos kiedys wspominała
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
olisia to 1 mi sie bardziej podoba... moze i ja o takim pomysle? cena tez kusząca !
kilolek
podwójna listopadowa mama
a ja mam takie Krzesełko do karmienia Bambi Baby Design+wkładka. (2690858135) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
troszke starszy model, bez wzorków. Kuba je dostał na chrzciny i od tamtej por nam sluży i jeszcez dziekco sąsiadki w nim pół roku przesiedziało. Teraz co prawda juz tapicerka była mocno zdezelowana ale okazało się, zę mozna dokupić samą tapicerkę i jest jak nówka. Najbardziej mi sie w nim podoba, ze jest wkładka i regulacja oparcia wiec Zuza juz od jakiegos czasu towarzyszy mi w nim w kuchni mimo, ze do siedzenia jej jeszcze daleko, a tak ma wygodnie jak w bujaczku.
troszke starszy model, bez wzorków. Kuba je dostał na chrzciny i od tamtej por nam sluży i jeszcez dziekco sąsiadki w nim pół roku przesiedziało. Teraz co prawda juz tapicerka była mocno zdezelowana ale okazało się, zę mozna dokupić samą tapicerkę i jest jak nówka. Najbardziej mi sie w nim podoba, ze jest wkładka i regulacja oparcia wiec Zuza juz od jakiegos czasu towarzyszy mi w nim w kuchni mimo, ze do siedzenia jej jeszcze daleko, a tak ma wygodnie jak w bujaczku.
reklama
w naszym przypadku tego typu krzesełka odpadają ,bo dla mnie szkoda kasy na kilka miesięcy ;-)i bezużytecznego sprzętu zawalającego kąty.ja kupie albo takie Delti Krzesełko do karmienia OVO marka x-lander (2681644148) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo takie MOCNE KRZESEŁKA KUBUŚ ULTRA AŻ 4 KOLORY +2 TACKI (2707674843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. okaze sie przy ostatecznym zakupie,no chyba ze chrzestna kupi Oli bo cos kiedys wspominała
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
W krzesełku rozkładanym (stolik + krzesełko) dziecko posiedzi spokojnie kilka lat .Najpierw będzie do karmienia ,a jak przyjdzie czas na kącik zabaw będzie stolikiem z krzesełkiem i w ten sposób kącik zabaw gotowy ,bez zbędnego wydawania pieniędzy i zagracania mieszkania.;-):-):-)
Podziel się: