reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Ja kombinezon mam, śpiworek też posiadam (młody w nim śpi aktualnie :-D) tylko cholera - nie da się go przypiąć do wózka :baffled: on jest świetny do gondoli, ale nie do spacerówki... Co prawda spacerówka ma w sobie jakiś tam śpiworek, ale nie sądzę, aby dał radę w większy mróz, jak trzeba będzie wyjść :baffled::baffled: no to kolejny wydatek przed nami :-p

uuuu szkoda ze mam tak daleko do biedronki :-(

dziewczyny dla mnie 75 euro to tez duzo- no ale nie przesadzajmy mozna kupic taniej- te co pieszczoszka pokazywala byly moim zdaniem tanie i wygladaly ok- poza tym dziewczyny popatrzcie na tablice na allegro- czasem ludzie sprzedawaja cos fajnego za male pieniadze- a jak w poblizu to i zajechac mozna i przymierzyc- u nas w de tez jest taka tablica na ebay- wiecie ile juz rzeczy z niej kupilam dla malego? a przewaznie jest tak ze jedziesz po jedno a ludzie wyciagaja jeszcze jakies zabawki, ksiazeczki byleby sie pozbyc- a moim zdaniem zabawki i ksiazeczki to tylko albo najczesciej bede kupowala uzywane- bo wole wiecej i tez fajnych a nawet firmowych niz jedno jakies wypasione.

anik a nie można założyć go na oparcie od spacerówki?
Zwykle w śpiworkach ,których nie można przypiąć to właśnie jest możliwość założenia na oparcie.popatrz ,a może akurat?

Spiworek mam w Maclarenie, wiec nie trzeba mi, ale w sumie do Quinnego by sie przydal. Ale nie bede wybrzydzac, bedziemy w Macu w zimie jezdzic.
Kombinezonu nie mam jeszcze, w PL mam spodnie z kurtka wiec jak polecimy to sie przyda a wczoraj upatrzylam ten kombinezon, super jest! Oldnavy.com | Old Navy

Tylko mam problem doradzcie mi..
6-12 miesiecy jest na 66-74 cm a Mia ma teraz 66cm. 12-18 m jest 74-79cm i troche mi sie nie chce w to wierzyc... bo ogolnie Old Navy ma zawyzona numeracje wiec chyba te wymiary nie moa dotyczyc tego kombinezonu:/

Ostatnia edycja:
Podziwiam Wasza wiare w polska zime;) Jak wykraczecie to bede z kasa mocno do tylu, bo bedę jednak musiala opony zimowe kupic - trzasnela mi jedna wiosna wiec dwie musze kupic. Fajnie teraz mi sie pisze - mlody wczoraj wydrapał mi prawego alta, jak go dopuscilam do lapka i muszę go mocno wciskac, żeby zadzialal - stąd nagminny brak polskich znaków;)

Mlody wyszykowany, ja tez - o tyle o ile - idziemy zobaczyc te cuda w Biedronce, a po południu pojade juz sama do carrefoura po pieluchy - ale bedzie wydarzenie - ja, sama, w sklepie...

reklama
Bylam, naklejki nabylam - wzielam takie 6 zwierzatek w ramkach. O ile do niedawna zazdrościlam mamom dziewczynek, że macie wiekszy wybor wszystkiego, to teraz odwołuje. Wścieku oczu można dostać od tego różu - wszystko różowe - jak Wy z tym dajecie sobie rade? Ja wymieklam jak tylko oglądalam te wszystkie księżniczki, gwiazdki i kucyki - wszystko różowe...

Do góry