reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

kugela mozesz powiedziec gdzie kupowalas i ile na to przeznaczylas?? ja buszuje na stronie mytoys i musze cos stamtad wybrac a tam ceny ida w kosmos i niewiem czy jak kupie tanszy to bedzie tez dobry itd.
Azula a jak ty wlasnie czyscisz ten spiworek z welny?????

reklama
ta, ale te programy do welny zostawiaja welne wlasciwie mokra i suszy sie 100 lat :baffled: Poza tym jesli welna ma miec dobre wlasciwosci to trzebaby ja jeszcze zamoczyc w plynie z lanolina i juz sie robi ze zwyklego prania lepszy cyrk :szok:

andav - nasz spiworek ma byc bezpieczny dla dziecka, w sensie ze mozna go bezpiecznie lizac :-pNo i jest w opcji "lato-zima" tzn. wariant tylko bawelna + z ta warstwa imitujace welne, ze stopkami lub bez, rozmiar uniwersalny, wiec uznalismy, ze lepszy 1 a dobry niz 5 kiepskich spiworkow

Kugela Te płyny do wełny sa z lanoliną.Potem można włączyć wirowanie na mniejszych obrotach.Bo w rękach prać to już jakieś poświęcenie ale czy tego śpiworka używać mam jak będzie łagodna zima :no: ale wolę mieć ,a pranie nie jest aż takie skomplikowane i to nie body które pierze się po jednodniowym użyciu:tak:

czyli masz taki polarowy?? ale co to znaczy wersja lato zima? cos sie tam odpina? i jak to z nimi jest- jaki trzeba rozmiar kupowac????? Nie masz kugela jakiego przykladu ze strony?
Fusssack | Baby - myToys.de
ja z tej strony wybieram- masz jakis tipp?:confused::confused:

Andav kupuj większy 110 cm takie chyba są największe i z otworami na pasy .Ja mam polarowy do fotelika i nie bardzo wiem o co chodzi lato -zima może o to ,że przykrycie można całkiem wypiąć?

mamy taki kombinezon - aż wyciągnęłam i zmierzyłam - może jeszcze urosnąć - jest za duży jeszcze:) Jak zima bedzie trzaskająca i taka potrzeba nastanie to spiworek po prostu nabedę droga kupna - na szczęscie w sklepach jest wszystko, tylko na niektore rzeczy szkoda mi kasy, bo nie wiem czy użyję.

I tak na przyklad nie mam laktatora, a karmie piersią juz sporo czasu, a czasem dziewczyny kupuja laktator juz w ciąży a potem nie karmia. Wiec ja jednak poczekam na ta ostra zime;)

Załączniki

• _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3255_zmniejszacz-pl_790540.jpg
    _s0.zmniejszacz.pl_IMG_3255_zmniejszacz-pl_790540.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 41
z tej Twojej strony andav to nasz wyglada najblizej do tego:

Lammfell- Fußsack PAAT, Kaiser - myToys.de

u nas jest 100% bawelny, tzn. to co tutaj jest barankiem jest tez bawelniane :-) Ma 2 warstwy: baranek i gladka i tego baranka mozna w cieplejsze dni wypiac. Jak dziec wiekszy i nosi butki to mozna odpiac "stopki." Szukalam w necie ale nie znalazlam, jak mi sie synek nie rozwrzeszczy to moze jeszcze poszukam

reklama
Do góry