reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

bea tak sa niebezpieczne bo niby uciniaja dzieciom palce podczas skladania wozka.. jesli wlozysz reke dziecka w jakikolwiek wozek podczas skladania i rozkladania to zapewniam ze kazdy wozek utnie palce a nawet reke.
Bylo to 2 lata temu glosne i zaraz zostalo wysmiane i obalone wiec nie wierz w *******y.

Nawet jak ja wloze palce w mojego Quinny podczas rozkladania to robie sobie krzywde (zreszta nie raz przygniotlo mi palca)....Mac rozklada sie i zklada jak kazda inna parasolka, wiec kazda inna moze obciac palce.

Ostatnio w DDTVN polecami Maclareny i mowili nawet o tej sprawie-artykule w necie dokladnie, wiec kolejny glupi artykul narobil burdelu.

NIGDY tez nie mialy byc wycofane bo zostaly okrzykniete najlepsza firma wozkow i co najwazniejsze, NIKT kto kupil jakikolwiek model nie zalowal a kazdy chwali pod niebiosa!

reklama
w niedalekiej przyszłości planuje zmienic nosidełko-fotelik na fotelik samochodowy, własnie na allegro przegladałam i zastanawialam sie nad przedzialem wagowym 0-18kg, co wy na to? jakie foteliki wy byscie poleciły badź kupiły dla waszych pociech?

Ollena a co to za atak furii w obronie wozka? :szok::-D Na pewno nie okrzyknieto MacLarrenow najlepsza firma. Przegladalam rankingi wozkow i nigdzie ich tam nie widzialam - to po pierwsze. Po drugie ja sobie swoim wozkiem palcow uciac bym nie mogla, chocbym spuchla - wiec nie kazdy wozek jest obciazony takim defektem. Chcesz sobie jezdzic MacLarrenem - prosze bardzo. Bea nie chce - to nie jezdzi. Ale nie napadaj dziewczyny za to ze dzieli sie na forum swoimi zdaniem :sorry2:

kugela dziekuje, ale nie musialas, ja tam sie nie przejelam wcale;-)

Olissia,
my mamy podobny jak pieszczoszka pokazala dla Ameli, ale nie od 9-18kg, tylko one sa od 0-18, w sumie niewiem czemu od 0 bo niemowlaka bym w niego nie wlozyla:sorry2:, kupilam Alce taki bo ona czesto spi w samochodzie a one maja regulowane oparcie, wiec zawsze jak zasypia to robie na pol lezaco:)...

Ostatnia edycja:
kugela, jaki ton? ja napisalam jaka prawda jest i chcialam kolezanke z bledu wyprowadzic, tyle. Nikogo nikt nie zmusi do kupna przeciez.
A Mac nie ma w rankingu bo w rangingu sa wozki wielofunkcyjne czyli 2w1, 3 w 1 itd.

Znajoma a dokladnie zona mojego ex, tez mi takie cos o Mac kiedys napisala, wytlumaczylam jej tak samo jak tu Wam i teraz przyleciala z US na wakacje do PL w Maclarenie wlasnie, tzn nie ona tylko jej syn;)

Ataku tu nie widzialam na nikogo..

Ollena, moze nie mialas zlych intencji ale swojego posta pisalas z duzym zaangazowaniem uzywajac mocnych sformulowan i jego wydzwiek zabrzmial mi po prostu napastliwie :sorry2:

Ollena -dla mnie Mac ma za małe kółka i na teren gdzie ja miaszkam ,absolutnie się nie nadaje :no:
ja mam foteliki i to nadmiar ,więc kupować nie będę.
Mam GRACO 9 -36 po kubusiu i chyba do tego od razu małą przełożę.
Byłam bardzo z niego zadowolona ,więc nie widzę powodu by zmieniać.
Pozostałe po prostu będą rezerwowe tzn 1 będzie jeździł w aucie tatusia ;-):-D:-D

reklama
ja mam spacerówkę po Bartim, jestem zadowolona - lekka (nawet z dzieckiem), zwrotna, ładna:) jedyna jej wada to dość ciężko mam z nią na śniegu i piasku, ale do tego potrzebne by były po prostu duże kółka. nie zmienię jej, bo w ziemie planuję śmigać w gondoli (nawet jak wyciągnę wkładkę/gondolę to będzie miejsce). owszem, jest wielką bombą, ale dobrze zabudowana, kilkoma warstwami, które można ściagać, nie przepuszcza wiatru nigdzie z boku i ma dobrą osłonkę na nogi (nasza spacerówka też ma, ale sięga dziecku jedynie do pasa, a starszemu się nie założy, bo za długie nogi;p
DSC00116.jpgDSC00109.jpg100_2327.jpg
a, 3lata temu kiedy stała się modna (przynajmniej u nas) to kosztowała nas tylko 270zł.

Do góry