reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

azula jestem jak najbardziej za :D ja tez planuje przetrwac zime w gondoli, nie wiem jak to wyjdzie w praktyce ale jakos damy rade, no chyba ze juz nie da rady jej przeciagnac to bedziemy miec spacerówke ta co mamy do tego wozka, a na lato moze zmienimy na cos lzejszego

reklama
No bo tak pomyślałam ja śp Zbyszka urodziłam w październiku i nie wyobrażam sobie bym go w styczniu czy lutym do spacerówki miała dawać no bo miałby te 4-5 miesięcy jak nasze dzieci teraz( )gondola podobnej wielkości była jak ta którą mam obecnie) i on jak jechałam do koleżanki to w 10 miesiącu jeszcze w niej spał ,a zmieniłam na spacerówkę w 11 miesiącu .

Ja sama nie wiem czy ja wożę w spacerówce - bo ja mam taki wózek, że to cały czas jest rozłozona na płask spacerówka, do której wkładałam taką materiałowa gondole - a że jest za krótka, to teraz mały lezy tylko na tej rozłożonej na płask spacerówce, ale nie musiałam przebudowywać wózka w ogóle - tylko dowaliłam tam dodatkowa płachtę w nogach. Mały ma wygodniej, znowu zaczął spać na spacerach - w za małej gondoli non toper walił pietami w brzeg tej gondoli.

Wady odczuwam ja, bo muszę znosić go na rękach z 3 pietra do wózkowni w piwnicy, wciąz trzymając go na jednej ręcę w drugiej mam wózek, który wciągam po schodach na górę. Wracając ze spaceru schodze do piwnicy - mały na jednej ręce, wózek w drugiej i po schodach w dół zjeżdżamy - jak ten wózek przetrwa zime to ja mu wiersz pochwalny jakiś napiszę;)) No i jak jakies zakupy zrobię i nie mieszczą sie w torbie wózkowej, którą na ramie noszę to zostawiam w wózku a Leszek po drodze do domu zabiera. Trzecia reka mi jeszcze nie wyrosła;)

Mój Kuba urodzony w grudniu i od pierwszego miesiąca wychowany w spacerówce GRACO takiej właśnie mega zabudowanej.
Karolisia urodzona w kwietniu i też wychowuje się w Graco .
Ja jestem mega zadowolona i na pewno wózka już kupować nie będę .:no:
Ten spełnia moje wszelkie oczekiwania.
Lekki ,zwrotny,wygodny,duży w środku.
Flaurka z gondoli materiałowej to moja też szybko wyrosła.
My mamy taki wózek :
Graco, Wózek spacerowy Quattro Tour Deluxe i fotelik Logico S HP, niebieski - Newell Rubbermaid - Świat niemowlaka - Smyk.com

Ja dostałam ostatnoi spacerówkę dla małego. Bardzo mi się podoba bo kładzie się mocno do leżenia, ma dużą budę i duży kosz pod wózkiem no i oczywiście mieści się do auta :p na razie nie będę wsadzać tam małego na zimę ale będzie wykorzystywany do wypadów do sklepu autem :p
Graco, Mirage+, Myszka Miki i Przyjaciele, Wózek spacerowy z opcją podłączenia fotelika - Graco - Świat niemowlaka - Smyk.com

Ale jak tak patrzę to ceny powalają :O a znajomi teściowej oddali nam za darmo wózek w znakomitym stanie (tylko trochę brudny bo stał na strychu rok). Sama bym sobie nie pozwoliła na taki ...

My mielismy taki sam dla Amelii, u nas prawie wszyscy w takich chodza bo w porownaniu z Pl to tu sa to wozki najtansze:)) i, ze z opcja z fotelikiem to sie oplaca, ale ja mialam go dosc i go sprzedalam.

Polecam Maclareny wszelakie, my mamy ten od noworodka, Maclaren XLR, najszersza spacerowka/parasolka i chwale go pod niebiosa. Sa i lzejsze modele, ale to juz dla starszego dziecka.
Patryk jezdzil w Mc od 7 miesiaca, Mia jezdzi juz, bo spiworek jest super na ta pogode i nie musze sie bawic w milion kocy.
PO piasku jezdzi super, bloto mu nie straszne, na snieg to jedynie sanki, bo jada bez oporu.

Mc jest drogi dlatego polecam uzywanego, one nigdy na jakosci nie traca i brac, brac, brac!

reklama
Do góry