w sobote dostalam smoka firmy MAM i Ola jakos lepiej go zaakceptowala niz tego canpola o ktorym pisalam, niby ksztalt smoczka jest ten sam ale ten jest bardziej matowy i mam wrazenie ze jej sie tak nie wyslizguje wiec potrafi go chwycic i potrzymac w przeciwienstwie do canpola
reklama
Flaurka
Fanka BB :)
A moje dziecię nie chce smoka żadnej maści i tyle. Z genami to dostał, bo ani ja, ani Leszek smoczka nie uznawaliśmy. Co prawda ja sobie znalazłam zastępstwo w postaci kciuka, ze skutkami czego walczyło bezskutecznie dwóch ortodontów, ale to szczegół Teraz prawie wszystkie dzieci noszą aparaty na zębach to w razie czego Hubert nie będzie się wyróżniał))
Martusia22267
Fanka BB :)
mój maluch jest pod tym względem bardzo wyrozumiały bo od początku nie było problemów, nakładki na sutki w szpitalu- nie zrobiły mu żadnej różnicy, smoczki- czy to był avent, czy nuk albo jak teraz MAM to dla niego wszystko jedno ważne że to smok jest;-)
kingutek chyba nasze kruszyny wiedza co dobre na nasza niekorzysc bo cena smoczka powala.
na tych smokach firmy MAM smoczki sa opisane 0-2mies, 2-6mies, 6+ mies itp powiedzcie mi czy wymieniac tego smoka jak Ola skonczy 2miesiace? czy pozostac przy tym samym tym bardziej ze mam 2 szt tego rozm od 0-2mies? one nie sa jakos zuzyte bo mala naprawde malo ssie, zdarzy sie ze raz albo dwa razy dziennie tylko i smoczki sa jak nowe. Czy ma to jakies znaczenie? Bo dostalam jeszcze 2 smoczki w rozmiarze 6+ i sama nie wiem czy mala przetrzymac na tym smoku 0-2mies i pozniej od razu przejsc na 6+
na tych smokach firmy MAM smoczki sa opisane 0-2mies, 2-6mies, 6+ mies itp powiedzcie mi czy wymieniac tego smoka jak Ola skonczy 2miesiace? czy pozostac przy tym samym tym bardziej ze mam 2 szt tego rozm od 0-2mies? one nie sa jakos zuzyte bo mala naprawde malo ssie, zdarzy sie ze raz albo dwa razy dziennie tylko i smoczki sa jak nowe. Czy ma to jakies znaczenie? Bo dostalam jeszcze 2 smoczki w rozmiarze 6+ i sama nie wiem czy mala przetrzymac na tym smoku 0-2mies i pozniej od razu przejsc na 6+
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny kiedy powinno sie wyjąć tą wkładke dla niemowląt w foteliku?
reklama
Podziel się: