reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

w sobote dostalam smoka firmy MAM i Ola jakos lepiej go zaakceptowala niz tego canpola o ktorym pisalam, niby ksztalt smoczka jest ten sam ale ten jest bardziej matowy i mam wrazenie ze jej sie tak nie wyslizguje wiec potrafi go chwycic i potrzymac w przeciwienstwie do canpola

reklama
A moje dziecię nie chce smoka żadnej maści i tyle. Z genami to dostał, bo ani ja, ani Leszek smoczka nie uznawaliśmy. Co prawda ja sobie znalazłam zastępstwo w postaci kciuka, ze skutkami czego walczyło bezskutecznie dwóch ortodontów, ale to szczegół:) Teraz prawie wszystkie dzieci noszą aparaty na zębach to w razie czego Hubert nie będzie się wyróżniał:)))

mój maluch jest pod tym względem bardzo wyrozumiały bo od początku nie było problemów, nakładki na sutki w szpitalu- nie zrobiły mu żadnej różnicy, smoczki- czy to był avent, czy nuk albo jak teraz MAM to dla niego wszystko jedno ważne że to smok jest;-)

Nina stwierdziła, że smok jednak nie jest taki fajny i wypluwa go. Ssie jedynie kiedy jest bardzo zmęczona po kąpieli, ale possie chwilkę, zaśnie i wypada jej sam.

kingutek chyba nasze kruszyny wiedza co dobre na nasza niekorzysc bo cena smoczka powala. :-D
na tych smokach firmy MAM smoczki sa opisane 0-2mies, 2-6mies, 6+ mies itp powiedzcie mi czy wymieniac tego smoka jak Ola skonczy 2miesiace? czy pozostac przy tym samym tym bardziej ze mam 2 szt tego rozm od 0-2mies? one nie sa jakos zuzyte bo mala naprawde malo ssie, zdarzy sie ze raz albo dwa razy dziennie tylko i smoczki sa jak nowe. Czy ma to jakies znaczenie? Bo dostalam jeszcze 2 smoczki w rozmiarze 6+ i sama nie wiem czy mala przetrzymac na tym smoku 0-2mies i pozniej od razu przejsc na 6+

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry