reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
A my jak narazie tylko lozeczko rozlozone bez materaca nawet i poscieli i przewijak z wnienka reszta wszystko idzie z polski bedzie tu na poniedzialek nie moge sie doczekac :tak: a takto mamy ciuszki i kosmetyki pampersy wiec juz chyba wszystko, wozek tez zamowiony zdecydowalismy sie na taki po miesiacach jezdzenia po sklepach Wózki dziecięce i foteliki samochodowe - sklep Warszawa - Jane Trider + gondola Transporter + fotelik 2011

:tak:
Ten dół to z plastiku jest? Nie boisz się co będzie jak ten plastik się w upały nagrzeje? Mnie się ta pierwsza wersja kolorystyczna najbardziej podoba, chociaż ciemna jest. Którą wybraliście?

Kilolek super wozek widzialam go tu w Polskiej hurtowni i prawie kupilam ale wlasnie dlatego ze zdecydowalismy sie za pozno na kupno wozka nie moglam sobe pozwolic na czekanie przynajmniej 6 tyg na realizacje ://
Elvie, Pieszczoszka zdecydowalismy sie wlasnie na ten pierwszy kolor ze wzgledu na ta bordowa rame na zywo wyglada jak taki bordowy lakier do paznokci :pPP a ten dol nie jest chyba plastikowy, kurcze nie pamietam bo jjuz chwile minelo jak go ogladalismy, a ten zamowiony jeszcze nie przyszedl ale jestem pewna, ze rama jest aluminiowa a ten plastik to tylko jest na tym alumaninium jako taka nakladka na nozki nawet mnie nie strasz bo go odesle ;pp

Edit:
Hmm na tej stronce pisze, ze aluminiowo anodowe podwozie? co to jest anodowe ;pppp

kilolciu widziałam ten wózek na żywo !!! Rewelacyjny !!! nawet jego chciałam jako pierwszego kupić ale niestety dla mnie byl jakis za niski i pani odradziła mi go bo powiedziała ,ze przy moim wzroście 175cm to mi będzie nie wygodnie go prowadzić wiec zdecydowałam sie po prostu na wyższy model .

Ja dzisiaj tez wreszcie widziłam go po raz pierwszy na zywo jak wyszłam ze szpitala, widac to był znak :-) wychhodze a pod szpitalem moj wozek :-)

Natalka - aluminium jest anodowane czyli dodatkowo wzmocnione, Metale.pl - O metalach - Anodowanie Aluminium generalnie jest lekkie i miękkie, więc to anodowanie je wzmacnia. Nagrzane aluminium czy plastik.. hmm.. sorry, ale nie przemawia do mnie za cholerę taki wózek:no:

Jeśli chodzi o wózki to pamiętajcie, by się spacerówki do pozycji płaskiej zupełnie rozkładały, to jest ważne:tak: W naszym x-lander xt mała się wiecznie zsuwała, szczególnie jak mniejsza była i te pasy jakieś takie niewygodne tam były, dlatego po miesiącu wymieniliśmy go na maclarena xlr i to jest strzał w 10. Poza tym ten nasz maclaren np. w Anglii jest używany już od pierwszych dni życia, m.in. dlatego, że się na płasko rozkłada. Kolejnym plusem jest to, że maclaren ma dożywotnią gwarancję i mam pewność, że go później sprzedam w super cenie, a jak się coś taniego kupi to później opchnąć ciężko i w konsekwencji użytkowanie maclarena wychodzi taniej niż innych wózków.

Natalka - aluminium jest anodowane czyli dodatkowo wzmocnione, Metale.pl - O metalach - Anodowanie Aluminium generalnie jest lekkie i miękkie, więc to anodowanie je wzmacnia. Nagrzane aluminium czy plastik.. hmm.. sorry, ale nie przemawia do mnie za cholerę taki wózek:no:

Jeśli chodzi o wózki to pamiętajcie, by się spacerówki do pozycji płaskiej zupełnie rozkładały, to jest ważne:tak: W naszym x-lander xt mała się wiecznie zsuwała, szczególnie jak mniejsza była i te pasy jakieś takie niewygodne tam były, dlatego po miesiącu wymieniliśmy go na maclarena xlr i to jest strzał w 10. Poza tym ten nasz maclaren np. w Anglii jest używany już od pierwszych dni życia, m.in. dlatego, że się na płasko rozkłada. Kolejnym plusem jest to, że maclaren ma dożywotnią gwarancję i mam pewność, że go później sprzedam w super cenie, a jak się coś taniego kupi to później opchnąć ciężko i w konsekwencji użytkowanie maclarena wychodzi taniej niż innych wózków.
Aaaa dzieki za wyjasnienie ;ppp a jesli chodzi o aluminium to wszystkie wozki maja aluminiowe ramy chyba? wiec kazdy sie tak nagrzeje pozatym mialam wozek Jane z Oskarem tylo starszy model i go uwielbialam nigdy mnie nie zawiodl tez trzykolowy i w sumie troche podobny bardzo lekki i skretny a na tym mi zalezy, zreszta nie przekonam sie dopoki sama nie wyprobuje, w sklepie wydawal sie ok mam nadzieje ze sie sprawdzi zreszta komentare o nim same dobre slyszalam :tak: a maclareny sa super ale to jako kolejny wozek wybierzemy bo nie widze w nim noworodka a w foteliku tez podobnmo niezdrowo wozic caly czas i badz ti czlowieku madry :)

reklama
Kilolek suuuper że wózio będzie na poniedziałek!!! :-) Cieszę się razem z Tobą!!! :tak::-)

Natalkaa jak to mówią o gustach się nie dyskutuje :-D byle by dzidzi było wygodnie i mama była zadowolona :-)

mnie na pewno nie stać by było na taki wydatek :no: i fura nie w moim typie ale oby wam się sprawdził :tak:

Do góry