reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

no z wózkiem nie ciekawie..szczególnie,ze tak piękna pogoda jest ;/

ollena ja bym nie chodziła z taka chusta wole wózki.Nie jestem im przeciwna bron boze ale nie kreca mnie i tyle.

elivie to co kuzyn odstawil na tym wozku to masakra naskoczyl na niego z ogromna sila chcial sie na nim podbic czy cos.. sama nie wiem.. nie dziwie sie,ze wozek tego nie wytrzymał.zobacze co bedzie dalej puki co mam 2 lata gwarancji.

reklama
mnie sie chusty podobaja w cieple miesiace ale nie bardzo je widze, przy silnych mrozach. Kilolek - jakie Ty masz doswiadczenie zima?

A z wozkiem rzeczywiscie lipa, pieszczoszka, kuzyn kuzynem ale wozek powinien moc to i owo przetrzymac :zawstydzona/y:

Ja chustowałam zima. Zaleznie od temperatury ubierąłam małego troche cieniej do tego chusta i obszerna kurtka na wierzch, tak by okryła nas dwoje. Tyle ze jak było ślisko to juz tylko wozek, bo sie bardzo bałam, ze sie obydwoje przewrocimy

Dobrze,że ze smoczkami zrobiłam tak samo jak z butelkami czyli kupiłam parę rodzai. Kupiłam na początek smoczki z tt ale Laura nawet do buzi nie chciała go... Moja mama kupiła smoczki z nuka .. wiec spróbowałam i małej tez nie spasował .Dzis kupiliśmy smoczki z tej firmy co ma butelki czyli lovi i mała od razu zassała i puścić nie chce hehe

używam od początku 3 rodzajów pampersów gaga,dada i pampers i byłam na początku zadowolona ze wszystkich ale teraz moge odradzić gage bo juz pare razy przeciekla!!!!
A dada i pampers rewelacja;) szczególnie te premium care
[h=1][/h]

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dostałam maila, ze wozek zosałw wysłany. Co prawda z uwagi na długo weekend dojdzie dpiero w poniedziałek ale w poniedziałek juz bedzie u mnie! super!!!! ale sie ciesze, bo tak sie martwilam

Do góry