reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
słodziachne te krówki
Ja mam tygryska
IMGP0425.jpg

Ehehe...a ja nie lubie tak sie bawic w przebieranki.Jak juz pisalysmy,dla dziecka to raczej praktyczne rzeczy i wygodne(nie mowie,ze te nie sa wygodne ;-)).Ale to tylko moje zdanie Kochane,wiec spokojnych i szczesliwych zakupow zycze ;-)

sorry, ale ja też nie lubię takich przebieranek w postacie bajkowe, albo co gorsze w zwierzęta...:zawstydzona/y:od razu mi się to kojarzy z przebieranymi psami, które też wyglądają w takich komicznych ubrankach żałośnie. ale to jest moje zdanie oczywiście, nie wszyscy się muszą z tym zgadzać.

To ja też popieram Wasze zdanie .
Jakiś pajacyk fajny z uszkami jeszcze przejdzie,bo niektóre są naprawdę śliczne ,ale bajkowo to już nie trawię.
Mi się kojarzy z balem sylwestrowym i przebieraniem dzieci w przedszkolu..:-D:-D:-D

Mojemu coś takiego się ubzdurało na wyjście ze szpitala coś w tym stylu ;-)

BABY C * pajacyk polar z kapturkiem 3-6M* 62/68cm (1974084213) - Aukcje internetowe Allegro
no to jeszcze ujdzie ,bo dość sympatyczne jest i te uszy tak się w oczy nie rzucają ;-):-):-)

A do mnie dziś dotarła przesyłka z kompletem do łóżeczka .
Jest cudny ,bo mega super materiał .
Naprawdę świetny gatunkowo i powinien długo służyć .

reklama
as fajny ten pajacyk:-). moja mala miala chyba 3 takie ,podobne. ogolnie ja nie lubie wzorzastych ubran ani dla dzieci ani dla siebie.ale to wszystko kwestia gustu

Do góry