reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
u nas nie wymagaja, bo daja ale takie szmaciane do prania a potem trzeba prosic salowa o wymiane. Ja sie mocno na lozku krece i czesto musze to zmieniac bo zawsze cos sie zabrudzi, a lekarze chodza 3 razy dziennie, no glupio na poplamionym prescieradle. Dlatego wole sobie takie kupic i samemu sobie zmieniac a potem myk do kosza i po sprawie
ja kupilam takie 5szt MEGA PODKŁADY do SZPITALA oryginał Hartmann (2210784429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sprawdzily mi sie poprzednio

No włąsnie o takie podklady mi chodziło!!! takie kupiłam w aptece;-)

tam gdzie rodze nie wymagaja ale i tak je kupiłam bo tak jak piszesz ,zaplamie to wyrzucę do kosza i po sprawie ;)

U mnie w szpitalu posciel zmieniaja codziennie rano.
Ale mnie sie nie zdarzylo nic zaplamic, nie ma takiej opcji w ogole, w domu tez mi sie nie zdarzylo podczas calego pologu.
Parasolki nie kupuje, nie uzywalabym.

reklama
Do góry