reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

miejmy nadzieje ze pomylek nie bedzie;)
u mnie juz nie bedzie pomyłki bo na ostatniej wizycie to maly twarz zaslanial ale wypial sie czym mial sie wypiac i wszystko pieknie bylo widac :-D jajeczka + siusiak ....no tego raczej sie nie da pomylic :-D
ale bodajze na marcówkach chyba dwie niespodzianki byly z płcia u jednej zamiast chlopca dziewuszka wyszla takze roznie to bywa ;-)

reklama
Pieszczoszka te kocyki Bobas m.in z żyrafką są w Smyku i chyba taniej wychodzi z tego co kojarzę. Mnie się strasznie podobają okrycia kąpielowe tej firmy, ale ponoć są dość małe więc nie wiem czy sie skuszę. A kocyk sliczny.
Martusia kupowałaś kocyki internetowo?

Kobieto Natalko dajesz nam nadzieje ;-) Zartuje,my juz tez przyzwyczajeni ze chlopiec bedzie,ktoremu sie imie przez nas wybrane nie podoba-nie pytajcie skad wiem,wiem i tyle ;-)

Ale to chyba temat na inna strone,bo z zakupami malo zwiazany,co myslicie???

Wracajc do zakupow,Kilolek no wlasnie pamietam,ze As zachwalala te pieluszki wielorazowe,wiec ja tez je zakupie.Widzialam na ebay z uk,ale sa ciut drozsze,wiec chyba jak przyjdzie polowa lata to zamowie je przez mame,a potem poczekam na paczuszke z Polski ;-)

jak jak nie bylam jeszcze w ciazy to Mój Seba 1 mies przed zapłodnieniem powiedział,że bedziemy miec córeczke.
jak byłam w ciazy a nie wiedziałam jeszcze to on kazał mi zrobic test i mowil w brzuchu jest juz nasza coreczka hehe:D prorok czy jak >? he

jesli chodzi o te kalendarze to u mnie z tego Olleny wychodzi dziewczynka a z natalki chlopczyk czyli tak jak ma byc :) ale to rzeczywiscie temat nie na ten watek...
co do kocykow to ja mam narazie jeden cienki, musze jeszcze dokupic jeden cienki i jeden grubszy. wszystkie fajne to ktore pokazalyscie, pewnie cos z nich wybiore :)

stokrotka ja kupowałam ten kocyk normalnie w sklepie płaciłam jakieś 35zł więc wyszedł mnie taniej niż jak bym w necie zamówiła, w smyku mają kocyki tej firmy ale tej serii u nich jeszcze nie widziałam. Reszte kocyków które mam też były zakupione w sklepie.

Dlatego trochę się boję zakupić internetowo kocyki, bo też zawsze koce, narzuty i pledy kupowałam w sklepach, ale może się odważę. W każdym razie jakiś kocyk marki Bobas tez na pewno kupię;-)
Pieszczoszka fajne te kocyki, ciekawe jak jakość. Te dzieci w strojach na górze w aukcji genialne
wink2.gif

Ostatnia edycja:
reklama
takie kocyki podobne widzialam w irlandii jak bylam i byly mieciutkie .. sa nie drogie wiec wielkiego ryzyka jakiegos nie ma .. a jak bylam w sklepach u mnie w miescie to za taki fajniejszy kocyk te 70zł trzeba dac...

Do góry