reklama
natalka1704
Fanka BB :)
mi sie tez ten chinski ollena nie sprawdzil ale z innych stron juz tak .
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Paula ta małpka wlasnie malo mi sie podoba ;/ Najbardziej podoba mi sie piesio niebieski ,
Jeszcze szukam jakis podobnych kocyków... podobaja mi sie tez biale ale za szybko chyba bedzie sie brudzic...
test z sody tez potwierdzil dziewczynke
(pieni sie na chlopca)
Jeszcze szukam jakis podobnych kocyków... podobaja mi sie tez biale ale za szybko chyba bedzie sie brudzic...
test z sody tez potwierdzil dziewczynke
(pieni sie na chlopca)
fiore
Pieni sie na chlopca??Oh...ja de facto zrobilam test z sody,ale zapomnialam sprawdzic i teraz wlasnie przeczytalam w notkach autobiograficznych (ha ha ha ).U mnie wyszlo na dziewczynke,ale i chinski mi podaje dziewczynke Watpie zeby przyrodzenie Synkowi odpadlo,ale do rozwiazania pozostaje niepewnosc ahahahaha
Ja mam w domu pelno kocykow,bo jakos tak wyszlo ze w pierwszym roku z ronzych okazji podostawalismy w prezencie dla V,wiec tez mam problem z glowy ;-)
Ja mam w domu pelno kocykow,bo jakos tak wyszlo ze w pierwszym roku z ronzych okazji podostawalismy w prezencie dla V,wiec tez mam problem z glowy ;-)
natalka1704
np tu Ollena http://www.plecdzieckaplanowanie.az.pl/kalendarz_chinski_plec_dziecka.htm tu mi wychodzi dobrze
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
miejmy nadzieje ze pomylek nie bedzie
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
natalka mi ta strona sie nie otwiera
Podziel się: