reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

No ja muszę wyprać bo on jest nowy ale stał w magazynach bez przykrycia i jest okrutnie zakurzony aż takie koty na nim latają. Sama jak koło niego stoję to dostaję ataku astmy :/ Ja wg się dziwię że tak na sklepie przetrzymują rzeczy no ale nic... Teraz chce go wyprać i zawinąć szczelnie folią żeby tego później nie robić.

Muszę chyba proszek zmienić na inny do tego mycia bo ten mój nie do spłukania :/

Pieszczotka nom strasznie drogie były... nic, będę miała 5 par, jak coś to mamie się po operacji jeszcze przydadzą. A położna u nas w ZG mówiła od razu że ciężko w mieście je dostać i że cena też bedzie duża... dlatego brałam bo mi sie nie chce juz latać i szukać

Ostatnia edycja:
reklama
IMG_0960.jpgIMG_0961.jpgIMG_0962.jpg

albo moze mniej proszku dawaj albo płyn do prania
albo go na myjnie zabierz i pod ciśnieniem go potraktuj
a obnizyli ci cos cene z ato że brudny?

ja ogólnie bardzo lubie turkus

ja kupilam majtki siatkowe hartmana płaciłam po 2 zł za sztukę. Te mis ie najlepiej sprawdziły. Za to w takich flizelinowych tylek mis ię posil :baffled:

albo moze mniej proszku dawaj albo płyn do prania
albo go na myjnie zabierz i pod ciśnieniem go potraktuj
a obnizyli ci cos cene z ato że brudny?

ja ogólnie bardzo lubie turkus

ja kupilam majtki siatkowe hartmana płaciłam po 2 zł za sztukę. Te mis ie najlepiej sprawdziły. Za to w takich flizelinowych tylek mis ię posil :baffled:

Nom miałam zniżone 300 zl za to że bez folii oryginalnej. Dlatego brałam...

Ollena - napar nie tylko na szybszy poród, ja od 36 tygodnia go piłam - podobno uelastycznia;-) Nie wiem, co by było gdybym tego nie piła, ale skoro przy Lenie nacięta nie byłam to teraz też będę pić:tak: A w dniu porodu to się jakąś mocniejszą dawkę pije, ale ja tego nie zrobiłam, bo wylądowałam o 4:00 rano na porodówce, a urodziłam o 13:50 i napar mi wtedy w głowie nie był.

pieszczoszka - jeśli chodzi o turkus to kwestia gustu, różowego też bym nie kupiła. Dla mnie takie jaskrawe z daleka krzyczące są obciachowe, a Tobie się mogą bardzo podobać. Mój wózek retro też dla jednych cudny i się zachwycają a dla innych totalna wioska i za darmo by go nie chcieli;-)

reklama
Do góry