reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
:-pTurkusik śliczny !!!!

Kilolciu jak ja bym miala zamowic wozek przez neta chyba bym nigdy nie wybrała.. a tam mogłam dotknąć,pojeździć ,wypytać o wszystko.... i na prawde cieżko mi bylo tam sie zdecydować na jeden konkretny.. chyba z godzine tam buszowałam, każdym jeździłam hehe

pokażę wam foto jak przyjdzie bo na necie jest praktycznie taki sam z tym ze moj ma solidniejszy ten stelaz i ogolnie 100% razy lepiej wyglada wiec tego gorszego nie bede wklejała :sorry2:;-)

Paula - a ja się wyłamię, bo turkus uważam za obciachowy, z daleka Was będzie widać:-D Kupiłabym ten trzeci, srebrno-czarny, ewentualnie fioletowy skoro dla dziewuszki ma być:tak:

Ollena - moja mała ważyła 3700, 56cm. Myślę, że mi te masaże i ćwiczenia pomogły, piłam też napar z liści malin i teraz też planuję:tak:Mam GG do sprzedawcy, więc jakby któraś chciała to na privie Wam podam. No i ja rodziłam na boku, a to też pozwala lepiej krocze chronić.

Dziewczyny, czym najlepiej wymyć wózek ale tą szmatową część... bo jak szukam specyfików to ani tego później spłukać i zacieki zostają brzydkie...

W ZG torbę szykuje się tylko dla siebie bo dla malucha wszystko mają. Nawet do porodu dają takie fajne koszule kolorowe i mięciutkie. Muszę mieć spakowane dwa egzemplarze bo nie wiadomo gdzie będę w dniu porodu :/
Dziś kupiłam sobie gacie siateczkowe poporodowe. Kurcze 27 zł takie cudeńka kosztują... jeszcze jakiś stanik muszę kupić, ale na te moje pierdziutki to nie ma rozmiarów :/ te wszystkie staniki to se na głowę mogę założyć i wtedy będą dobre (sprawdzałam to z irytacji :p i teza się potwierdziła)

Mysiochomis ja nowych wózków nie piorę, najwyżej przecieram wilgotą szmatkę a póxniej jak się wózek zabrudzi to piorę wodą z proszkiem do prania (szczotką) a spłukuję albo pod prysznicem albo na podwórku szlauchem zaleznie od pory roku

A ja ofotografowałam to co mam dla Piotrusia:) uwaga dziewczyny trochę tego będzie:) IMG_0953.jpgIMG_0954.jpg

Mysio drogo te majtunie kupiłaś. Ja w hurtowni za siateczkowe dałam 7 zł

Elivie nie zgodze się z tobą,że turkus jest obciachowy , dziś na zywo widziałam własnie podobny wózek w hurtowni i był prze śliczny !

paulinka fajne ubranka :)

reklama
Do góry