reklama
Mysiochomis
:*
kingutek ja mam i taki i taki... piankowy lepiej mi się czyści niż ten z kokosem. Piankowy będzie u mnie na podłodze leżał, specjalnie dla mojej mamy bo ona nie może wyciągać dziecka z łóżeczka. Więc też będzie częsciej "prany"
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja kokos-pianka (taki bedzie w zestawie jaki zamowilam)
natalka1704
Fanka BB :)
ja mam kokos pianka kokos
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
przezywamy strasznie co bedzie lepsze dla malucha , kiedys dzieci spały na byle czym i tez było dobrze. Pomyśleć co będzie za parę lat...
Martusia22267
bo za duży wybór nam teraz dają i przez to tak potem wszyscy wydziwiają ;-)prawda taka że czego byśmy nie wybrały to i tak prawdopodobnie znajdzie się coś lepszego...
Patina26
bo za duży wybór nam teraz dają i przez to tak potem wszyscy wydziwiają ;-)prawda taka że czego byśmy nie wybrały to i tak prawdopodobnie znajdzie się coś lepszego...
dokładnie
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
racja
azula
Ponoć najlepsze to lateksowe albo sprężynowe oraz pianka taka jak w inkubatorach ale one są stosunkowo drogie.Ja mam zwykły piankowy bo gdzieś wyczytałam ,że albo coś super albo właśnie ten tani bo jak się odkształci itp to się wyrzuca i nie żal i kupuje nowy.Natomiast te gryki i kokosy to raczej nic miłego dla malucha bo czy my dorośli chcielibyśmy na tym spać?
reklama
Podziel się: