reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

she bo jak ktos juz karmi z nakladkami to raczej zostanie tak do konca, moja kuzynka 8 miesiecy z tym karmila.

dorka ja np nie wyobrazam sobie karmic piersia ;) to nie ma dla mnie zanego sensu, wychodze gdzies, odciagam, laduje w butle itd. wygodniej juz sztuczny w butle wlozyc bo przynajmniej odciagac nic nie trzeba. No ale ja z tych co w miejscach publicznych w zyciu by nie karmily wiec dla mnie karmienie piersia byloby upierdliwe.

reklama
Pieszczoszka ja mam zamiar z pościelą zrobić tak, że pójdę do dużego sklepu np. Mama i ja i obejrzę sobie pościele, zdecyduje się na markę i wtedy zamówię. z tego względu, że nie chce kupić jakiegoś badziewia a sama dostałam kilka pościeli na prezent ślubny w których nie da się spać.
Kilka dziewczyn już kupiło pościel, może ktoś się wypowie i poleci to będzie nam łatwiej;-)

Od samego początku chciałam to łóżeczko z tą pościela MY-SWEET-BABY łóżeczko pościel materac moskitera # (2155910412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ale dzis pomyslałam,ze sprawdze jakie ma ten sprzedawca komentarze i okazuje sie ,że duzo negatywow ,ze niby posciel inna niz na zdjeciach(gorsza i zla jakosc) bylam nastawiona na to lozeczko na 100% i mam teraz problem;/ czy sugerowac sie tymi negatywami? bo w sumie pozytywow ma wiecej... , czy moze zdecydowac sie na inny komplet np. ten SERCA / SAFARI łóżeczko szuflada materac posciel (2124673529) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co wy byście zrobiły ps. nie chce osobno lozeczka kupywac i poscieli tylko już wszystko razem od jednego sprzedawcy

Ja jeszcze nie mam łóżeczka, ale byłam już oglądać w sklepie, bo mi się to safari bardzo podobało i chciałam zobaczyć na żywo. A sprzedawca był bardzo miły i mnie, jako laika poinstruował, żeby zwracać uwagę na szuflady w łóżeczkach (bo chciałam z szufladą). To safari ma szufladę na kółkach, więc jak będziesz wysuwała to zawsze jakiś piasek z podłogi będzie Ci "rysował" panele, czy wykładzinę (zależy co masz). Najlepiej wybrać z szufladą na prowadnicach, wtedy nic się nie będzie rysowało. Taka miła porada od sprzedawcy w sklepie;-) Dzielę się nią z Wami, może komuś się przyda.

she_84 u nas w szkole rodzenia temat karmienia bedzie poruszany dopiero za dwa tygodnie, mam nadzieje ze jak dowiem sie czegos ciekawego to podziele sie z wami wiesciami :-)

dzis chce zamowic jedno z tych lozeczek co wczesniej wklejałam ale ciagle nie wiem które prosze doradzcie mi które wy byście wybrały.. mame prosilam o pomoc ale tez sama nie wie ktore lepsze...

pieszczoszka sliczne ciuszki!
co do łóżeczka, ja bym wybrała drugie, bo ma wyjmowane szczebelki. A to pierwsze chyba nie?

edit: jednak ma ale i tak to drugie ma szufladę i jakoś większy wybór pościeli, a te paseczki sa bajeczne (wszystkie)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry