reklama
Ehhh... z tymi pajaczkami to przykra sprawa ....:-( ja poki co nie mam duzo, ale tez zaczely mi wyskakiwac i obawiam sie, ze bedzie ich wiecej, tym bardziej ze spora czesc dnia ( conajmniej 8 godzin) spedzam na...siedzaco... staram sie nie zakladac nogi na noge, aczkolwiek ciagle o tym zpaominam i lapie sie na tym, ze mimochodem zakladam..ehhh.. a co do ruchu to zalezy glownie od tego co lekarz powie .... Ja plywania nie mam zakazanego, ale jakos tak nie moge sie zebrac i ani raz nie plywalam jeszcze podczas ciazy :-( Natomiast jezdze na rowerku stacjonarnym + raz za czas spacerki w okolicy czy w gorkach, a nawet i tance nam sie ostatnio zdarzyly :-) podobno zdrowe w ciąży...aczkolwiek nie wiem czy to cokolwiek pomoze na pajaczki :-( a jak u Was rozstepy?? hehehe.. faceci to maja latwiej ;-)
NataliaSpeeder
Zaciekawiona BB
Ja w 27tyg jestem i nie mam ani rozstepow, ani przebarwien ani zylakow. Poprostu nic. Czekam tylko na ten smieszny pasek na brzuchu ktory podobno mial mi sie zrobic juz dawno. Jedyne co mnie dreczy to złe samopoczuci. Czuje sie gruba, brzydka i nie potrzebna ale to chyba dosyc normalne
Ostatnia edycja:
NataliaSpeeder
Zaciekawiona BB
Próbowałam i tego ale tylko chwilowo poczułam sie lepiej... Zreszta jeszcze tylko 3miesiace do porodu, wiec moze jakos to wytrzymam. Gorzej to znosi moj maz bo za wszelka cene próbuje poprawic mi nastruj ale mu to nie wychodzi.
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
ja ostatnio poplakalam sie na reklamie apapu( tam gdzie taka staruszka jedzie na wycieczke )albo na mysl o pewnej zdechlej myszy wczesniej nie zdarzaly mi sie takie nastroje....ajutro mam wielki dzien bo odbedziesie spotkanie moich przyszlych tesciow z moimi rodzicami...bedzie masakra
ja mam juz rozstepy na cycach i tylku....czekam jeszcze na te na brzuchu
tez mi ludzie wkrecali o tym pasku na brzuchu---zaczyna mi sie robic narazie cienka kreska hehe
ogladam siebie w sklepowych witrynach i szybach aut i nie moge uwierzyc ze to ja---ze jestem taka gruba i ze ten powoli ale skutecznie rosnacy brzuszek jest moj
a w srode do gina --mam nadzieje ze kornelii nie wyrosly jajeczka
ja mam juz rozstepy na cycach i tylku....czekam jeszcze na te na brzuchu
tez mi ludzie wkrecali o tym pasku na brzuchu---zaczyna mi sie robic narazie cienka kreska hehe
ogladam siebie w sklepowych witrynach i szybach aut i nie moge uwierzyc ze to ja---ze jestem taka gruba i ze ten powoli ale skutecznie rosnacy brzuszek jest moj
a w srode do gina --mam nadzieje ze kornelii nie wyrosly jajeczka
blond_20
Czarownica
a w jakim szoku ja bylam jak sie odwricilam tylem do lustra....szafa 5 drzwiowa...przynajmniej wygodniej sie siedzi a mojemu sie to podoba wiec spoko
reklama