reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Też jadę po najmniejszej lini oporu. Maluje się tylko na wyjścia, golę raz na tydzień, łepek myję, jak gdzieś jadę. Na szczęście częściej niż raz w tygodniu ;-).

Jeśli chodzi o peeling owszem stosuje co jakiś czas, ale to nie wystarcza. Kremów antycelulitowych boje się teraz używać a inne się nie nadają.

A z tymi pajączkami to skaranie boskie. U mnie też dziedziczne, a teraz się nasila. Może faktycznie jakieś kremy/żele do zmęczonych nóg poprawią ukrwienie.
Dzięki dziewczynki :-):-):-):-):-)!!

reklama
Może cos w aptece poradzą. Ja zawsze też miałam sporo pajaczków właśnie latem...ale jak sie nogi opaliły to juz nie było widać:-)

ppatqa a może woda nam się zatrzymuje w organizmie i stąd ten celulit? ponoć jak to woda, to po ciąży zniknie jak ręką odjął. Łudzę się, że to ta woda :-)

Też tak myślałam, że to może być związane z wodą zatrzymującą się w organiźmie i przez to bardziej widoczny jest cellulit :baffled::wściekła/y:

no ja zawsze mialam skórka, nawet taki sport jak codzienna jazda konna nie pomaga. jejku wiecie co ja się juz zastanawiem kiedy bede mogła wsiąśc na Lonie i pojeżdzić, oj brak mi tego

A ja bym sobie poszła popływać ale wtedy wszystkie grzybki są moje:baffled: i napiłabym się czerwonego winka, z serkiem pleśniowym, świeżą bagietkę i winogronka....teraz to tylko bagietka i winogronka mogę zjeść.

mi ogólie brak teraz ruchu, na rowerze nie, pływac nie, konie nie, a spacerki sa dla mnie juz nudnawe

To może rowerek treningowy...ryzyko upadku jest niewielkie. Możesz też popływać jak nie ma u Ciebie przeciwskazań.

reklama
własnie są do pływania, bo juz z basenu juz raz grzybka przynisłam, rowerek treningowy mam ale jakoś cięzko w domu na nim jeździć jak ciepło na dworze

Do góry