reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

A ja sobie miejsca nie mogę znaleść...anie mi niewygodnie siedzieć ani za długo leżeć nie mogę...wszystko mnie wkurza:wściekła/y:

reklama
Witam wieczorową porą,
ja dzisiaj dostałam dziwacznego bólu w prawym dolnym rogu brzucha patrząc z mojej perspektywy :) Miałam wrażenie, że gdzieś tam wepchnął swoją nóżkę i nie mógł wyjąć - no tak się wiercił. Nie mogłam się za bardzo schylić. Położyłam się i nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Ze dwie godziny spałam, w tym czasie moi chłopcy poszli na spacer. Ja i tak pewnie bym nie poszła bo przy takiej pogodzie (duszno i gorąco) nie mam siły łazić!

Małaulka koniecznie kup sobie Magneb6 na te swoje skurcze!
Ja w pierwszej ciąży miałam takie skurcze, że w środku nocy siedziałam po prysznicem robiąc masaże zimno-ciepłe. A, i przystopuj z kawą jeśli pijesz, bo ona wypłukuje magnez z organizmu.

Kawa napewno wypłukuje magnez...a jeśli się go od razu uzupełnia czekoladowym batonikiem?? to też niedobrze??
Póki co (odpukać w niemalowane) ja nie wiem co to te skurcze i mam nadzieję, że się szybko nie dowiem.

a ja dalej męcze się z plecam, czasem jest ok, ale jak zacznie boleć to miejsca nie potrefie znaleźć

a mi dzisiaj rece dretwialy w nocy- raz jedna raz druga.i musialam spac na plecach wiec sie nie za bardzo wyspalam:(
z plecami to czasami tez tak mam jakby mi sie cos poprzestawialo w krzyzu i nie moge sie ruszyc wtedy

Dziewczyny może to marne pocieszenie ... ale niewiele już zostało.
Później tylko pozostaną nieprzespane noce, ale najważniejsze że maluszki będą po tej stronie brzuszka.

reklama
Wiecie co..ja słyszałam, ze kobiety w ciaży mają zaparcia a ja mam zajefajną przemianę materii:confused:

Do góry