reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

Czarna, miewam takie bóle kłujące w dole brzucha (podobnie miewalam przy okresie, choc rzadko).
Ciril, podusia bomba, ale ja niestety nie mam miejsca (to straszne!!!, nie mam miejsca na nic :baffled:)
Co do nacięcia krocza, tak, mialam nacinane, nie czulam samej "akcji", ale zszywanie bylo (hmmmm):baffled::baffled::baffled: nieprzyjemne:dry:

reklama
tak na po[prawe humorku- ja mam taki klopocik:sorry2:tak wyglada moja stopa i kawalek lydki po praktykach...nawet kostki nie widac:baffled:

Załączniki

• Obraz 0061.jpg
    Obraz 0061.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 53
dzisiaj przez ta kostke albo moze jej brak:) bylam atrakcja:)to wyglada jak noga slonia:)))dobrze ze nie boli ale wyglada okrutnie:/ostatnio nie moge wyciagnac stopy z japonek po pewnym czasie...dopiero jak chwile odpoczne to troszke mi schodzi....a przeciez biore leki na opuchlizne:(

blond ojej, a cisnienie w porzadku, smaruj czymś chłodzącym, nie możesz sie dogadać żeby ci podbili te praktyki

ja mojej gin ostatnio mowilam ze mimo teych lekow dalej puchne a ona powiedziala ze widzi ze i tak jest lepiej i mam dalej je brac:(co to moze oznaczac?to jest jakies niebezpieczne czy jak?bo ja sie nigdy w to nie zaglebialam...moze to po tych lekach na cisnienie...?
jutro mam ostatni dzien praktyk wiec juz koniec:)
ale od soboty zaczynaja mi sie wesela co tyzien...kilkanascie godzin na nogach:/i to nie wiem jak przetrwam:/a bardzo chce zarobic na rzeczy dla Rafalka...

reklama
blond oj biedna jesteś, moge polecić tradycyjne weterynaryjne sposoby, czyli lać wodą ile sie da, super na takie rzeczy działaja wcierki końskie, ale ja sama teraz boje sie ich stosować

Do góry