reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

ja ostatnio mialam pierwszy powazny problem przy goleniu:)kompletnie nie wiedzialam z ktorej strony mam sie do siebie dobrac:)i w koncu siadlam na wannie i jakos poszlo:)bo nogi to jeszcze jakos ale podwozie to przegiecie...nie nie widze:/

Ja się przy tym okropnie męczę heheheh ... sapię i sapię ... chyba czas najwyższy zatrudnić męża, bo tak na czuja to pozacinać się można.

reklama
Ja mogę zasnąć tylko na boku z poduchą lub kocem pod brzuchem i między nogami. A najgorsze to że budzę się i tak na wznak kilka razy w nocy i brzuszek mi ciąży i muszę lecieć "na siusiu" i znów na boczek i tak wkoło :-)
Mi też z rąk różne rzeczy lecą, zapominam się, jak gdzieś wychodzę to kilka razy się zastanawiam czy np. kuchenkę wyłączyłam. I antytowarzyska się zrobiłam :-), zawsze uwielbiałam spotkania, imprezy, weekendy ze znajomymi a teraz wstyd przyznać drażnią mnie. Najfajniej mi z synem i mężem, i jeszcze w szkole rodzenia wśród ciężarnych :tak:

ja sobie dzisiaj doszlam do wniosku ze nastepnym razem uzyje kremu do depilacji:)posmarowac to sie jakos:) posmaruje i splukac to tez chyba juz nie problem, a przynajmniej sie nie pozacinam, bo jak narazie to M nie zatrudnie do tego...jeszcze tak dobrze nie jest...

blond krem do depilacji to dobry pomysł, mi żadne lusterka ani inne rzeczy już nie wystarczają, brzuszek za bardzo wystaje, jedynie M zatrudniam a on to na szczęście lubi :-)
Ostatnio jak szłam do gina pracował na popołudnie i musiałam sama się wydepilować i na fotelu u gina miałam wrażenie że wyglądam jak "wydziobana przez kruki" :-D

Wydziobana przez kruki - dobre hihihi.
Ja też ostatnio troszkę się pozacinałkam i na majtkach widziałam czerwone plamki.
Oj co ten mój gin pomyślał sobie :szok::-D

mirabelka fajny tekst:))))
nasi gin pewnie juz nic nie mysla:)tyle sie naogladali...i im bardziej zaawansowana ciaza tym bardziej wydziobana kobieta:)))moj wujek jest ginem w niemczech i mowi ze nie zwraca uwagi nawet kogo bada. jemu wszystko jedno czy mloda laska czy babcia:)wiec chyba nie mamy czym sie przejmowac:)

mowi ze wszystko jedno ale co mysli naprawde... ale najgorzej ma moja ciocia, na ktora jakos nie chce zwracac uwagi po pracy:)i chyba mu sie nie dziwie bo troszke sie napatrzy...

reklama
Ja się przy tym okropnie męczę heheheh ... sapię i sapię ... chyba czas najwyższy zatrudnić męża, bo tak na czuja to pozacinać się można.

Madzia ja bym tego lepiej nie ujęla...

Ale dałyście czadu:-D:-D:-D

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Do góry