reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciązowe Kłopociki

Dziewczyny mi pomagalo spanie na siedzaco! zgaga jakos przeszla a jadam jak wrobel czesto laduje obok lodowki alte tylko po gryz jakiegos jedzonka az sie boje ze za duzo schudne.....:dry:

reklama
Co do zgagi męczyłam się z nią na początku ciąży pomogły mi tabletki Bio Anacid które można z powodzeniem stosować w ciąży fakt smak miały koszmarny ale mi bylo już wszystko jedno:sorry2:

Lucyann Niki - spróbóje wasze rady ! M wyślę zaraz do apteki po te tabletki i może na siedząco spróbuję. Jeść to może całkiem przestane - tłuszcyk z bioder i ud powinien wystarczyć odżywczo :-).

Dziewczyny nie wiem czy mam panikowac czy Wy tez macie tak bardzo opuchniete nogi,jak chodze czuje ze mi sie trzesa jak garaleta,sa naprawde bardzo puchniete,po nocy prawie wogole nie schodzi mi opuchlizna.napiszcie jak jest u Was.

Lana3 ja tym razem nie mam opuchnieych nog praktycznie wogole. Poprzednim razem mialam ale to chyba nie bylo tak bardzo jak piszesz. Najwiecej kolo kostek i zwykle po nocy opuchlizna byla mniejsza. Opuchniete nogi w ostatnim miesiacu to rzezc razej normalna. Jesli nie masz opuchnietych innych czesci ciala, bialka w moczu, nudnosci czy zaburzen wzroku co mogloby swiadczyc o zatruciu ciazowym, to chyba nie powinnas sie martwic, po prostu woda zalega w organizmie. A co lekarz mowi, kiedy masz nastepna wizyte?

Kolejna wizyte mam dopiero w piatek,lekarz nie wie bo jak bylam ostatnio to mialam wyniki dobre i nogi nie byly opuchniete,dzis wstalam i tez mam opuchniete,wydaje mi sie ze rece tez,chyba zadzwonie do wojego gina i zapytam.dzieki za odpowiedz.milego dnia.:-)

lana skoro po nocy nie zeszło myślę że koniecznie trzeba skonsultować z lekarzem to tylko chwila a lepiej dmuchać na zimne...

Cześc mamuśki :happy2:
Ja co wstaję w nocy do toalety to mam bardzo twardy brzuch, jak wracam to po kilku minutach mi przechodzi, Ale się schizuję że pewnie jak spie to całą noc jest taki twardy jak piłka:-(
Czy Wam w nocy też napina się tak mocno brzucholek?
Ja już coraz bardziej nie mogę doczekac się rozwiazania:tak:

reklama
Dombar mi też w nocy brzuch bardziej sie napina niż w dzień. Np. jak się przekręcam i wstaję. Mam tak od dawna i włąściwie już nie zwracam, na to uwagi.

Do góry