reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe dolegliwość

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Magdaleona Oj chciałabym mieć taki problem :) Ja jem zdecydowanie za dużo :)
Za to od jakiegoś czasu dokuczają mi bóle w krzyżu. Niby brzuch już widać, ale nie wiem, co będzie później. Nie codziennie, ale poprzednią niedzielę to prawie całą przeleżałam, potem powtórzyło się w ciągu tygodnia i dziś znowu. Najlepsza pozycja to "koci grzbiet", więc w miejscach publicznych ciągle "poprawiam" sznurowadła lub coś takiego, żeby się trochę ponaciągać.

reklama
z jedzeniem nie mam takiego problemu ale z napojami tak. nigdy nie moge dopić całego kubka herbaty bo potem dziwnie mi bulgocze w brzuchu i tak jakbym miala zwymiotować

Nie wiedzialam gdzie o tym napisac wiec pisze tu. Juz drugi raz pocieklo mi cos przezroczystego z piersi. Nie wiem czy to troche nie za wczesnie...

Kosmi z tego co sie oriętuje to mogła Ci siara pocieknąć z piersi,ona ma właśnie taki przezroczysto żółtawy wygląd.A jeśli się tym martwisz ze to coś innego to powiedz lekarzowi na pierwszej wizycie jak bedziesz.

w pierwszej ciązy, siare juz miałam w 4 miesiący ciązy.
Kosmi przeciez juz siódmy leci, myśle ze nie masz sie czym martwic, przynajmniej wiesz ze juz produkuje sie pokarm.

A mnie od wczoraj trzyma zgaga. Losie pański muszę sobie jakieś Reni albo Manti kupić bo w domu to się ratuję mlekiem. Hm... mówią, ze jak zgaga dokucza to będzie dziewczynka,hm.....
To ja już nic nie wiem:)

:o faktycznie wedlug mojego liczenia ze miesiac ma 4,5tyg to w tym tygodniu jest pelne 6 miesiecy a w przyszlym idzie juz 7 miesiac :o
znowu mnie zemdlilo po surbiferze :( jak zawsze przed droga... tak tak dzis juz wracam do Wawki :)

Lidijka mnie też ostatnio zgaga często męczy :(
Mi pomagają rodzynki

zgaga to i mie czasami meczy ... ale jakos obchodze sie bez chemikalow :) pytanie czy wytrzymam takdo konca ciazy ???

reklama
W domku to się raczę mlekiem, ale do pracy kupiłam sobie malox.Nie wiem od czego to zalezy? Np wczoraj wracałam do domu i czułam jak mi znowu cały układ pokarmowy ogni,zjadałam obiad z surówką i pomyślałam:teraz dostanę do wiwatu!
O dziwo przeszło. No i tak to jest, a jak?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry