- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Anek@
Fanka BB :)
Hmmmm a ja dzisiaj jakos dziwnie sie czuje....cos zaczyna mnie pobolewac w dole brzucha, czasami mi sie napina no i jak rano wstalam to moglam nareszcie odetchnac pelna piersia..jutro koncze z lekami w piatek wizyta u gina.....no ciekawe czy przypadkiem nie bede miec marcoweczki dzieciaczka....jakby co torba spakowana....chyba zaczynam sie troche denerwowac ....niby juz moge rodzic ale....psychicznie nastawiona jestem na kwiecien
dobra najwazniejsze nie popadac w panike co ma byc to bedzie.
a ja jeszcze nie spakowana, tylko ja żadnych oznaków nie mam
czasem mnie w pachwinie zakłuje, troche brzuszek się ponapina ale skurczy żadnych nie miałam może jeden ale nic specjalnego i nawet nie pamietam kiedy
tylko brzuszek czasem mi tak ciąży, jakby go w dół tak od środka ciągneło...
a z tymi nogami to się zaczyna robić bardzo denerwujące
a z tymi nogami to się zaczyna robić bardzo denerwujące
No całe szczęscie z puchnacymi nogami nie mam problemu. Ale od wczoraj mam kłopoty z żołądkiem, chyba po urodzinach u teściówki. W nocy sie trochę pomęczyłam i juz było oki, a jak wstałam i zjadłam na śniadanie troche zdobycznej sałatki, to znowu mi ciężko. Juz dzwoniłam do Micha zeby mi pepsi kupił.
Ja czasem nie wiem czy to Mały sie tak wypiął, czy to brzuch twardy, ale skurcze czasem są, jutro ide na nastepne ktg to zobaczymy jak to wyglada, bo ostatnio to Mały był grzeczniusi a macica była spokojna.
A dzisiaj Mały szaleje i tez mnie to niepokoi, czy sie w cos nie zaplątał. Oooooo ludzie jeszcze trochę i zbzikuję!
Ja czasem nie wiem czy to Mały sie tak wypiął, czy to brzuch twardy, ale skurcze czasem są, jutro ide na nastepne ktg to zobaczymy jak to wyglada, bo ostatnio to Mały był grzeczniusi a macica była spokojna.
A dzisiaj Mały szaleje i tez mnie to niepokoi, czy sie w cos nie zaplątał. Oooooo ludzie jeszcze trochę i zbzikuję!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: