reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe brzuszki :-)

reklama
O rany :errr: ja już niczego nie wstawiam w tej sytuacji :-p

Fiolka, Daffo, śliczne, małe brzuszki :happy:
Kulka powinnas dostac lanie! :p
Ja mowie powaznie ze juz chcialabym miec wiekszy brzus, bo nikt mi nie wierzy, ze juz polowa za mna - i tak mam wiekszy niz z Basia na tym etapie, bo wtedy bylam zupelnie plaska wciaz ale tak bardzo chcialabym juz wiekszy ;)

A ja z kolei boję się co będzie dalej bo mój brzuch juz jest taki jak w 7 mies ciąży z Michałkiem, ciągle coś mnie gniecie, ciągnie, uciska, ciężko mi się chodzi a teraz jak ślisko to juz w ogóle, ledwo buty zakładam. A w poprzedniej ciąży 2 trymestr był taki bezproblemowy. No ale była też inna pora roku bo rodziłam we wrześniu więc 5 mies przypadał na maj ;)

No ja tez mam duzy w porównaniu do was ale jak na moja drobna sylwetkę to wydaje się większy bo jestem niska mam 2 kg na plusie ale sam brzuch chyba tyle wazy. Wydaje mi się ze jest podobny jak w pierwszej ciąży krztaut i wielkość tylko w 1 ciazy na koniec to miałam ogromny hehe jak patrzę na zdjęcia i 16 kg miałam na plusie

i ja w ubranku :)
20160117_134146.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

Załączniki

• 20160117_134146.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    20160117_134146.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    31,1 KB · Wyświetleń: 684
reklama
Do góry