reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe brzuszki :-)

No wlasnie na zdjęciu na mały wyglada a jak patrzę na siebie to juz taki duży mi sie wydaje i przytyłam juz 7 kg ale tego aż tak nie widać no ale waga nie kłamie [emoji12]

reklama
Pkowalska 7 kg??? a wyglądasz bosko, szczuplutka i malutki, zgrabny brzusio :)

ja przytyłam ponad kilogram, ale do tej pory uzbierałam całkiem niezłą wagę, więc nic dziwnego,że powoli tyję :)

Pkowalska 7 kg??? a wyglądasz bosko, szczuplutka i malutki, zgrabny brzusio :)

ja przytyłam ponad kilogram, ale do tej pory uzbierałam całkiem niezłą wagę, więc nic dziwnego,że powoli tyję :)
Tak 7 kg sama jestem w szoku jak wchodzę na wagę po tym jak wyglądam to wydaje mi sie ze powinno być 3 lub 4 kg ale ważyłam sie juz na 3 wagach masakra nie wiem skąd mi te kg tak szybko przybywają
Moja znajoma nie dawno urodziła przez cała ciąże przytyła 9kg

Ja z Basia w ciąży byłam 8 kg na plusie, no ale wtedy pierwszy trymestr skończyłam zmniejsza waga niz zaczynałam ciąże przez wymioty. Do tego miałam anemię, teraz czuje ze bedzie nas więcej :D juz jestem 3kg cięższa ;)

pkowalska szczupłe osoby więcej przybierają ;)
ja tak miałam w pierwszej, finalnie było 15 co wszyscy w szoku bo nie widać było.

Ja właśnie rozpoczęłam 19 tc i jestem 4kg do przodu, choć czasem (zwłaszcza wieczorem) czuje się cięższa ;) a tu dopiero brzuszek rośnie :)
Pkowalska zdjęcia zawsze trochę okłamują, najważniejsze że Dzidziuś zdrowo rośnie :)

Dokladnie jak dzidzius zdrowy to nie ma co sie przejmowac waga... teraz jest taka moda zeby jak najmniej przytyc w ciazy (obserwuje na innym forum) ... a to bardzo niebezpieczne i dla mamy i dla dziecka.

reklama
uwaga ostrzegam ;)

Załączniki

• 1453034770285.jpg
    1453034770285.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 197
Do góry