reklama
Kosha, Maagsiaa, Ingegjerd śliczne brzuszki! No teraz już nie da się zgonic na podwójny posiłek bo widać jak nic że ciazowe
Ja się aż boję zjecie robić bo brzusior mi wypchalo strasznie ale dla udokumentowania chyba zrobię. Boję się na wagę stawać bo ostatnio 1kg w tydzień
Ja się aż boję zjecie robić bo brzusior mi wypchalo strasznie ale dla udokumentowania chyba zrobię. Boję się na wagę stawać bo ostatnio 1kg w tydzień
ingegjerd
Aktywna w BB
Vani, to pocieszyłaś;-)ale pozwolisz że będę trzymała się mojej wersji o zwalnianiu;-)
a tak z innej beczki...można pić napar z kwiatu lipy w ciązy?? miałam zapytać dziś o to gina ale jak zwykle musiałam o czymś zapomnieć..a zaczyna mnie kaszel męczyć..*spam* syrop i do ssania, wapno poszło w ruch (bo po ostatnich kuracjach nawet nie dam rady myśleć o miksturze jakoś...)
a tak z innej beczki...można pić napar z kwiatu lipy w ciązy?? miałam zapytać dziś o to gina ale jak zwykle musiałam o czymś zapomnieć..a zaczyna mnie kaszel męczyć..*spam* syrop i do ssania, wapno poszło w ruch (bo po ostatnich kuracjach nawet nie dam rady myśleć o miksturze jakoś...)
vanilijka
Zostanę mamą :)
Inge spokojnie mozna pic tylko ze ma on właściwości glownie napotne to dodatkowo duzo innych plynow pij zebys sie nie odwodnila ale powiem ze swietnie dziala na przeziebienie ja go pilam rowniez z dodatkiem miodu lipowego rozgrzewalo jak po aspirynie
Załączniki
vanilijka
Zostanę mamą :)
Slicznie
monikamarcina
Fanka BB :)
Sliczna mamuska
reklama