reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciażowe brzuszki :-D

koshka taki nie mógł być przedtem, bo tam nikt wcześniej nie mieszkał i samo to robi z niego mega szczęśliwe i piękne miejsce, wczoraj w nocy jak mój małż patrzył, co Ala wyrabia z moim brzuchem ze łzą w oku stwierdził, że chciałby poczuć chociaż raz takie harce hahaha, a wie, że Ala na jego zaczepki odpowiada to tym bardziej siedzi przy brzuchu:-) spać mi oboje nie dają....:)
magsia ślicznie wyglądasz:)

reklama
do tej pory nie chwaliłam się moim brzuszkiem, także oto jesteśmy :-) Rozmiar 110 w obwodzie! :szok: ostatnio spotkałam kobietkę w przychodni z takim brzuszkiem ,ale ona była w 39tc, a my tu rozpoczynamy 29:laugh2:mam nadzieję, że teraz to już Dzidziol będzie rósł tylko, bo ja mam wrażenie że zaraz pęknę!!:-D IMG_20141116_115747.jpg

Załączniki

• IMG_20141116_115747.jpg
    IMG_20141116_115747.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 97
inge wyglądasz prześlicznie :tak::-D

ja też mam jutro dzień pomiarów, ale aż się boję na wagę stawać...
czy Wam też tak szybko przybywa kilogramów? :-D
zastanawiam się czy ta waga w ciąży jeszcze kiedyś zwolni? :sorry2:

no właśnie u mnie też przez ostatni czas wyszło średnio niecały kilogram tygodniowo :szok: tempo takie że jak pomyślę ile jeszcze końca to nici z mojego planu, aby przytyć tyle ile to konieczne :-D
no ale jak to kiedyś ktoś gdzieś powiedział "jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga powiedz mu o swoich planach" :-D

no właśnie vani..różnie to jest z wagą w III trymestrze.
Ja też gdzieś wyczytałam że najwięcej i najszybciej tyje się na przełomie 2/3 trymestru a pod koniec ciąży waga zwalnia a czasem nawet staje w miejscu bądź na koniec ciąży można nawet spaść 1-2kg ;-)
także musimy na własnej skórze poczuć :-p

reklama
Do góry