reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciażowe brzuszki :-D

koshka taki nie mógł być przedtem, bo tam nikt wcześniej nie mieszkał i samo to robi z niego mega szczęśliwe i piękne miejsce, wczoraj w nocy jak mój małż patrzył, co Ala wyrabia z moim brzuchem ze łzą w oku stwierdził, że chciałby poczuć chociaż raz takie harce hahaha, a wie, że Ala na jego zaczepki odpowiada to tym bardziej siedzi przy brzuchu:-) spać mi oboje nie dają....:)
magsia ślicznie wyglądasz:)

reklama
do tej pory nie chwaliłam się moim brzuszkiem, także oto jesteśmy :-) Rozmiar 110 w obwodzie! :szok: ostatnio spotkałam kobietkę w przychodni z takim brzuszkiem ,ale ona była w 39tc, a my tu rozpoczynamy 29:laugh2:mam nadzieję, że teraz to już Dzidziol będzie rósł tylko, bo ja mam wrażenie że zaraz pęknę!!:-D IMG_20141116_115747.jpg

Załączniki

• IMG_20141116_115747.jpg
    IMG_20141116_115747.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 103
inge wyglądasz prześlicznie :tak::-D

ja też mam jutro dzień pomiarów, ale aż się boję na wagę stawać...
czy Wam też tak szybko przybywa kilogramów? :-D
zastanawiam się czy ta waga w ciąży jeszcze kiedyś zwolni? :sorry2:

no właśnie u mnie też przez ostatni czas wyszło średnio niecały kilogram tygodniowo :szok: tempo takie że jak pomyślę ile jeszcze końca to nici z mojego planu, aby przytyć tyle ile to konieczne :-D
no ale jak to kiedyś ktoś gdzieś powiedział "jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga powiedz mu o swoich planach" :-D

no właśnie vani..różnie to jest z wagą w III trymestrze.
Ja też gdzieś wyczytałam że najwięcej i najszybciej tyje się na przełomie 2/3 trymestru a pod koniec ciąży waga zwalnia a czasem nawet staje w miejscu bądź na koniec ciąży można nawet spaść 1-2kg ;-)
także musimy na własnej skórze poczuć :-p

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry