reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

dziewczyny kochałam się z mężem 21.09 nie były to dni płodne 23.09 dostałam jak by plamienia implantacyjnego nie było tego dużo bo zaledwie kilka kropli pobolewało mnie podbrzusze tak jak na okres mam delikatne zawroty głowy robiłam test 24.09 ale wyszedł negatywny ale z moich obliczeń wychodzi mi że jestem w 3 tygodniu ciąży i przeczytałam że testy mogą wychodzić negatywne bo jest jeszcze za wcześnie i żeby poczekać kilka dni i już sama nie wiem czy to moja obsesja bo chciałabym mieć dziecko czy faktycznie może być ciąża wacham się czy zrobić kolejny test bo boję się że znowu będzie negatywny ale co to mogło być za plamienie było delikatnie różowawe i było go bardzo mało

reklama
Jakim cudem test mialby byc pozytywny 3 dni po stosunku?
Poczekaj do terminu miesiaczki i zatestuj ponownie. Moze uszkodzilas sobie jakies naczynko w trakcie stosunku i stad to plamienie.

Nie ma szans na plamienie implantacyjne 2 dni po stosunku.
Raczej obstawiam plamienie okołoowulacyjne. A który to dzień cyklu był?

To że nigdy nie miałaś, to nie znaczy, że w tym cyklu nie wystąpiły.
Ale wy jesteście wszystkie jakieś wredne wstrętne człowiek nie może się nigdy o nic zapytać bo wiecznie atak ***** zamiast uśmiechać się być miłym to nie ***** wiecznie trzeba być chamem i udać że się jest najmądrzejszym na świecie o nic się poradzić nie można

Ale wy jesteście wszystkie jakieś wredne wstrętne człowiek nie może się nigdy o nic zapytać bo wiecznie atak ***** zamiast uśmiechać się być miłym to nie ***** wiecznie trzeba być chamem i udać że się jest najmądrzejszym na świecie o nic się poradzić nie można
Ale czego Ty oczekujesz? :D
Nie ma plamienia implantacyjnego 2 dni po stosunku, bo fizycznie to siŵ nie zdarza. Nie ma szans, zeby wyszedł Ci test ciążowy 4 dni po, bo jest za wczesnie.

Na ten moment nie ma ciąży.
I one nie udają, ona po prostu mają wiedzę.

reklama

Ale czego Ty oczekujesz? :D
Nie ma plamienia implantacyjnego 2 dni po stosunku, bo fizycznie to siŵ nie zdarza. Nie ma szans, zeby wyszedł Ci test ciążowy 4 dni po, bo jest za wczesnie.

Na ten moment nie ma ciąży.
I one nie udają, ona po prostu mają wiedzę
No ale to można odpisywać normalnie miło a nie patrzeć i odpowiadać od razu z góry

Do góry