5 dni po niezabezpieczonym stosunku, który miał miejsce w dzień lub dzień po mojej owulacji, korzystając z toalety zauważyłam skąpą plamę brązowej krwi z śluzem. Było to jednorazowe, nic mnie nie bolało, teraz jestem już około 9 dni po owulacji. Nie zauważyłam żadnych objawów ciąży, raczej zaczynam czuć delikatne bóle podbrzusza jak zazwyczaj przed miesiączką.
Czy plamienie które wystąpiło może być plamieniem implantacyjnym, różne źródła podają różne informacje, czasami piszą o 6dpo a czasami o dniu spodziewanej miesiączki. Czy ktoś z was miał może takie plamienie 5 dni po możliwym zapłodnieniu? Wiem, że nie jesteście lekarzami i niebawem test zweryfikuje jak jest, jednak chciałam poznać opinię osób z doświadczeniem w tym temacie.
Czy plamienie które wystąpiło może być plamieniem implantacyjnym, różne źródła podają różne informacje, czasami piszą o 6dpo a czasami o dniu spodziewanej miesiączki. Czy ktoś z was miał może takie plamienie 5 dni po możliwym zapłodnieniu? Wiem, że nie jesteście lekarzami i niebawem test zweryfikuje jak jest, jednak chciałam poznać opinię osób z doświadczeniem w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez moderatora: