E
Ewka34
Gość
Zawsze musi być ten pierwszy raz zrób testy dla pewności ❤Nigdy nie miałam czegoś takiego. Trwał krótko a lekarz ginekolog powiedział że to krwawienie implantacyjne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze musi być ten pierwszy raz zrób testy dla pewności ❤Nigdy nie miałam czegoś takiego. Trwał krótko a lekarz ginekolog powiedział że to krwawienie implantacyjne
A skąd mógł wiedzieć? Przecież na tak wczesnym etapie nawet jakby była ciąża to jej nie widać na USGNigdy nie miałam czegoś takiego. Trwał krótko a lekarz ginekolog powiedział że to krwawienie implantacyjne
A 4 dni to wcale nie krótko. Ja miałam okresy o takiej długościNigdy nie miałam czegoś takiego. Trwał krótko a lekarz ginekolog powiedział że to krwawienie implantacyjne
Dokładnie mogło to być wszystko,ja obstawiam jednak przestawiony cykl z plamieniem owulacyjnym, ale wiadomo to nie ruletkaA skąd mógł wiedzieć? Przecież na tak wczesnym etapie nawet jakby była ciąża to jej nie widać na USG
A 4 dni to wcale nie krótko. Ja miałam okresy o takiej długości
Ja miałam 3dnioweA 4 dni to wcale nie krótko. Ja miałam okresy o takiej długości
Gratulacje ❤Właśnie zrobiłam test bo nie wytrzymałam. Dwie kreseczki
No to gratki.Właśnie zrobiłam test bo nie wytrzymałam. Dwie kreseczki