- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
Ma_k
Gość
No to wstaw to swoje usg a nie przypadkową grafikę z wujka google. Wtedy powiemy Ci co widać na Twoim zdjęciu usg.Wlasnie przejrzalam internet i moje usg z 26 kwietnia wygladalo takZobacz załącznik 1282849
Nie uwierzę jak nie zobaczę [emoji41]
Wlasnie przejrzalam internet i moje usg z 26 kwietnia wygladalo takZobacz załącznik 1282849
coca
Fanka BB :)
Cześć kochane. Mam pytanie, na które mam nadzieję mi odpowiecie.
31 marca - stosunek (ok. 4 dni po planowanej owulacji), 7 kwietnia dostałam ''okres'' w terminie. Ale był dziwny, skąpy, ciemna krew, skrzepy i brak bólu, trwał 3 dni. Przez to 26 kwietnia udałam się do ginekolożki która stwierdziła, że widzi pęcherzyk Graffa który niedługo sobie pęknie, jest krwiaczek i będzie owulacja. 8 maja dostałam kolejny ''okres'', 4 dni, ból niemiłosierny i dość obfity, skrzepy.
Następna wizyta 24 maja, niby wszystko ok, brak jakiegokolwiek pęcherzyka, brak jakiegokolwiek czarnego punkciku na ekranie usg. Tydzień po podwójna beta - QUOTE]
Przestań czytać pierdoly a zacznij się zapoznawać z lektura o tym jak wyglada cykl kobiety, kiedy można zajść w ciąże, kiedy i jak można ją wykryć. Ale nie z internetow tylko podręcznik z biologii na przykład.
Kolorowa83!
Przepraszam,że zapytam ale czego Ty się doszukujesz ??? Bo ja nie za bardzo rozumiem
Ewelina.Be
M
Ma_k
Gość
I wstaw jeszcze opis do badania, bo lekarz na pewno dołączył.
reklama
M
Ma_k
Gość
Ja też! Na tym ostatnim zdjeciu, po prawej stronie!Widzę buzie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.