- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
Ma_k
Gość
A co chciałaś zobaczyć przy ujemnej becie? I 7/8tyg czego? Bo ciążę to sobie wymyślasz.Dziewczyny czy tak moze wygladac macica w 7/8tyg? Zobacz załącznik 1282740
Chodzi mi o to, ze zawsze mialam na wydruku jakby ciemniejsze wnetrze, a teraz bylo takie 'zlewajace sie' z resztaA co chciałaś zobaczyć przy ujemnej becie? I 7/8tyg czego? Bo ciążę to sobie wymyślasz.
M
Ma_k
Gość
W 7/8 tygodniu ciąży to jest duży zarodek z bijącym widocznym sercem.Chodzi mi o to, ze zawsze mialam na wydruku jakby ciemniejsze wnetrze, a teraz bylo takie 'zlewajace sie' z reszta
A jest jakas roznica miedzy dwoma takimi widocznosciami macicy? Bo pierwszy raz tak mialam i nie wiem o co chodzi. Nie zdazylam sie zapytacW 7/8 tygodniu ciąży to jest duży zarodek z bijącym widocznym sercem.
DarkAsterR
Fanka BB :)
Jak najbardziej.
To normalna, zdrowa macica.
Pusta ale normalna.
To normalna, zdrowa macica.
Pusta ale normalna.
@MatkaFrankowaPanikara czy możemy to ukrócić zanim zaczniemy taplać się po raz 49 w morzu bzdur?
Ustaliłysmy z koleżanką już kilka razy, że nie jest w ciąży i ginekolog potwierdził to już dwukrotnie.
Ustaliłysmy z koleżanką już kilka razy, że nie jest w ciąży i ginekolog potwierdził to już dwukrotnie.
Ewelina.Be
Fanka BB :)
Myślę, że jakbyś znalazła właścicielkę macicy że zdjęcia to by Ci powiedziałaDziewczyny czy tak moze wygladac macica w 7/8tyg? Zobacz załącznik 1282740
F
F87
Gość
To chcesz jeszcze tego plaskacza na otrzeźwienie?
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.