reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

Pregnet_02

Zaciekawiona BB
Hej
Powiedzcie mi czy to normalne że na początku ciąży podbrzusze cały czas boli ginekologa mam dopiero za tydzień.
W tamtym tygodniu przepisal mi luteine

reklama
Hej
Powiedzcie mi czy to normalne że na początku ciąży podbrzusze cały czas boli ginekologa mam dopiero za tydzień.
Tak możesz odczuwać bóle ponieważ macica się rozszerza i rośnie. Lekarz nie zalecił nic na to? Może spróbuj zadzwonić do niego?

Hej
Ja miałam bardzo dziwne i silne bóle brzucha na początku ciąży. Nie wiedziałam wtedy, że jestem w ciąży, dlatego myślałam, że znowu mam dużą torbiel na jajniku, bo przy torbieli właśnie takie bóle miałam, jakby regularne, silne, bolesne skurcze. Jakbym wtedy wiedziała, że jestem w ciąży myślałabym, że zaraz poronię. Potem u lekarza się dowiedziałam, że to normalne. Przeszło w około 9 tygodniu.

Do góry