Klaudia123r2
Początkująca w BB
Kochane. Czy miała któraś z was tak że brała tabletki, spóźnił się okres a test był fałszywie dodatni z delikatną kreska? Co się później okazało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przed chwilą zrobiłam drugi. Tu już nawet cienia nie ma.No to jest niewazny. Test sprawdza się do 5 min i do kosza bo po tym czasie zachodzą reakcje chemiczne które mogą dawać falszywy pozytywny wynik
Test wyglądał tak. Okres powinnam dostać jakieś 17dni temuPytanie czy faktycznie test jest fałszywie dodatni czy jest tam ciąża.
Test wyglądał tak. Okres powinnam dostać jakieś 17dni temu
Mam nadzieję że to są tylko moje urojeniaTest jest negatywny, nie wiem gdzie Ty widzisz na nim kreskę.
Mam nadzieję że to tylko moje urojeniaTest jest negatywny, nie wiem gdzie Ty widzisz na nim kreskę.