reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Przy becie mniejszej od 5 nie ma mowy o ciąży, żadne przeczucia, zgrubnięcie, większe cycki, usg, itd. tego nie zmienią.

Być może słyszałaś o przypadku gdy ktoś zrobił to badanie za wcześnie (np tydzień po stosunku) a potem jednak była ciąża, ale my tu mówimy o kwietniu.

Nie jesteś w ciąży, nie wiem po co chcesz to usłyszeć od lekarza po raz kolejny.

Nie karmić trolla [emoji16]
Nie ma sensu w drugim wątku pisać o tym samym.
Pierwszy był śmieszny, ale ten już przesądzony.
Gdyby ta dziewczyna miała dziecko i 29lat nie odstawiałaby takiego cyrku.

Przy becie mniejszej od 5 nie ma mowy o ciąży, żadne przeczucia, zgrubnięcie, większe cycki, usg, itd. tego nie zmienią.

Być może słyszałaś o przypadku gdy ktoś zrobił to badanie za wcześnie (np tydzień po stosunku) a potem jednak była ciąża, ale my tu mówimy o kwietniu.

Nie jesteś w ciąży, nie wiem po co chcesz to usłyszeć od lekarza po raz kolejny.

i jeszcze cały czas miałam takie luźne stolce przez ten czas a dzis taki ból w załączeniu między nogą a pochwa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry