reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciaza zagrozona i leki, leki:(

reklama
Nie wiem kiedy to zleciało! Masakra,to juz końcówka. Codziennie z mężem rozmawiamy o tym,ze za chwile bedziemy rodzicami (tzn właściwie juz nimi jesteśmy,ale jak Mała jest w brzuchu to przecież nie to samo) i jak wiele zmieni sie w naszym życiu. Przeraża mnie to bardzo,ale jestem mega pozytywnie nastawiona ze będzie dobrze :)
Mam pytanie,pojawiły sie u Was homodupki? Ja dzisiaj sobie uświadomiłam ze dotknął mnie ten problem i jestem tym załamana :(

Jeszcze nie mam ale poprzednim razem wyszedł przy samym porodzie więc nie nastawiam sie że nie będę miała, ale równie szybko sam sie wchłonął.U mnie wszystko gotowe juz i sobie grzecznie czeka, łózeczko rozlożone i się wietrzy, wszystko wyprasowane, torby spakowane, siedzę i czekam, no jeszcze tylko muszą mi szew zdjąć i wio.

ja tez mialam straszne po porodzie.. masakra na kibelku plakalam..., sa masci i o dziwo dzialaja.. :)
malinka - pierwsze miesace to szkola zycia.. i zwiazku... ale bedzie dobrze.. :D

ja lada moment zaczynam 38tc..leżenie od prawie 25tc dało jakiś efekt;d mogę już rodzić..jutro składamy łóżeczko i wszystko będzie gotowe.

Malinka z autopsji wiem, że przy pierwszym dziecku lekko nie jest..ja miałam małą depresję i dopiero po 2 miesiącach poczułam wewnętrzny spokój i ulgę..mam nadzieję, że tym razem mnie to ominie;d

co do homodupków miałam po porodzie od parcia...dla mnie to masakra

Do góry